Sa multumim frumos, zic. Macar azi :)

Pe 11 Ianuarie e Ziua Internationala a multumirilor. Zic sa multumim frumos pentru ceea ce avem.

sa multumim frumos

Chiar si nemultumitii de profesie spun azi multumesc pe Facebook. „Multumim autoritatilor locale pentru promptitudine”.

Altii multumesc pentru ca au asteptat prea mult mijloacele de transport in comun. Dar la ce-ar fi trebuit sa ne asteptam cand e iarna galbena-portocalie-rosie?

Toata lumea a fost multumita sa puna poze cu zapada dar pe lopeti nu prea pune nimeni mana. Pai cica autoritatile n-au ridicat zapada tocmai ca sa apuce toti sa o fotografieze si s-o urce pe Facebook 🙂

Sa multumim frumos

As zice sa multumim frumos pentru ce avem. Sa multumim ca a tinut sistemul energetic si am avut gaze si electricitate. Sa multumim ca nu sunt persoane inzapezite pe drumurile blocate. Sa multumim frumos ca au fost mai multe cutremure de avertizare in loc de unul mai mare. Sa multumim ca merge netul.

Sa fim multumiti ca suntem sanatosi si aproape de cei dragi. Pana la urma acestea sunt lucrurile care conteaza cu adevarat. Restul vin de la sine, mai multumitoare sau mai putin multumitoare, in functie de pretentiile din dotare.

Daca vreti o lista cu lucrurile pentru care ar trebui sa fiti multumiti, poate va inspirati de la Sonia. Ea le-a numit motive pentru care iubeste viata.

Sa mai multumim frumos si-n continuare

As multumi in primul rand pentru ca am iesit din codurile rosii si portocalii (de ger, de viscol, de zapada etc.) Incet incet vremea se incalzeste si revine la normal. Vazui eu la TV 🙂 A propos, multumesc ca a mers televiziunea si ca n-au fost probleme din cauza viscolului.

flori de nea

Eu sunt multumit si pentru ca a pornit masina zilele astea, la ce ger a fost. Ca au mers totusi trenurile si s-a intors Daria la Bucuresti. Ca se circula (in conditii de iarna), ca sunt aprovizionate magazinele si ca n-am fost nevoit sa plec la drum.

Uitam toate aceste lucruri normale pentru ca le avem la indemana. Probabil ca oamenii cu drumurile blocate din Constanta si Braila le apreciaza altfel.

Dupa ger si ninsoare vine si soare

La noi a venit deja, nu mai este la fel de frig ca ieri. Dar si asa cu frig si ger am avut motive de multumire. De exemplu, am finalizat operatiunea de inmatriculare a masinii despre care v-am povestit.

Desi nu s-a lucrat pe operatiuni auto la Taxe si Impozite pana pe 9 Ianuarie, in prima zi de lucru am scapat ieftin. Daca in alte dati am luat cozi de 1 ora, 2 ore sau 5 ore, pe 9 Ianuarie am scapat in 45 de minute. Multumesc ca am in inceput anul cu un record 🙂 Probabil si vremea a contribuit la asta.

Si la ANAF a mers mai repede. Am depus actele pentru timbrul de mediu Joi si le-am luat Vineri. La fel s-a intamplat si la Politia Rutiera, am depus numerele vechi de dimineata si le-am luat pe cele noi dupa 3 ore.

Multumesc si spor in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.