In vizita la Swiss Solutions in Timisoara spre Hanovra

V-am tot spus despre degustarile de la Timisoara dar a fost mai intai munca si pe urma distractia. Inainte de degustarea de la Amphora am fost la vecinii de la Swiss Solutions.

Enoteca Amphora

Pai da, Enoteca Amphora e la 2 pasi de Swiss Solutions. Si daca nu se vede din prima imagine, asa se vede Amphora de sus, din cladirea unde este sediul Swiss.

Amphora vazuta de sus de la Swiss Solutions

Cum am ajuns la Swiss Solutions

In calitate de partener SuperBlog si de blogoltean am facut o vizita la sponsorul SuperBlog la care lucreaza si 2 bloggeri olteni: Profa si Mihnete 🙂

Minerva Lacatusu este Specialist Marketing la Swiss Solutions si a ramas cu numele de Profa de cand venea la conferintele Craiova2Online sau la Gala SuperBlog cu o alta bloggerita din Tg. Jiu, Piscotel, care era eleva ei 🙂

Profa Minerva la Swiss Solutions

Mihnea Socol, pe langa pozitia de Project Manager de la Swiss este si membru in Asociatia Bloggerilor Olteni.

Mihnea Socol

Despre Swiss Solutions am scris in afara concursului la ultimul SuperBlog. Atunci am zis din teorie, acum i-am vazut in practica.

Swiss Solutions – pregatiri pentru Hanovra

Si-am nimerit bine, pentru ca Profa tocmai se pregatea pentru expozitia Tire Technology Expo de la Hanovra.

Tire Technologu Expo Hanovra

Nu erau multi expozanti, doar 270 🙂 Pentru ca SWS translation agency – hub-ul Swiss Solutions din Germania participa la targ, au pregatit materiale personalizate pentru toti expozantii 🙂

materiale promotionale

Asta inseamna ca pe langa logo-ul SWS, pe materialele promotionale pentru un anumit expozant se gasea si logo-ul acestuia 🙂 Buna treaba o sa ziceti, dar nu stiti cata munca implica acest amanunt.

Ei bine, expozitia a fost impartita in zone si zile si fiecare dintre cei 6 magnifici de la Swiss Solutions pregatiti cu materiale pentru firmele care participau la expozitie.

planul expozitiei

Asta insemna sa stii ca expozantul cu nr. 206 din zona C are fix materialul acesta personalizat pentru el.

Pfff, am ajutat-o pe Minerva cu impachetarea materialelor si sortarea pe zile si zone.

pachetele cu materiale promitionale

O astfel de pregatire minutioasa este necesara pentru ca in zilele de targ participantii sa fie concentrati pe mesajul pe care-l transmit, nu sa caute materialele destinate expozantilor.

Hanovra Expo

Vazand fotografiile de la Hanovra cred ca s-au descurcat excelent.

Echipa Swiss la Hanovra

Spor Swiss Solutions!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.