Ciuma rosie – serban nicolae cu cravata de… culoare ciumei

Il mai tineti minte pe serban nicolae? Este cel care fiind presedinte al comisiei juridice propunea amendamente privind inclusiv gratierea faptelor de coruptie. Pe principiul ca un parlamentar e liber sa aiba propria opinie. A revenit in atentia publica, adaugand noi comunisme in PSD si fluturand cravata ciuma rosie la vedere.

serban nicolae cu cravata si ciuma rosie

Ciuma rosie bantuie Parlamentul si Guvernul Romaniei

Daca nu sunteti la curent cu noile aberatii ale lui serban nicolae, aflati ca partizanii anticomunisti au slabit capacitatea de aparare a Romaniei. Nu este o declaratie-caricatura din Times New Roman ci chiar din Parlamentul Romaniei.

Tot azi, de la Ministrul Justitiei am aflat ca „s-a decis” ca modificarea Legilor Justitiei sa nu fie opera Guvernului ci sa fie asumata de cativa parlamentari. Si ei sunt liberi sa modifice legile asa cum considera in marea lor intelepciune. Doar-doar sa fie liberi!

O fi ceva cu Marti 3 ceasuri rele, pentru ca tot azi l-am auzit pe Dracnea declarand ca „s-a discutat si s-a decis”. Nici nu mai conteaza ce sau cine. Pai daca „s-a decis”, ce sa mai facem? Doar sa multumim din inima partidului.

Cealalta libertate

Chiar daca ciuma rosie bantuie nestingherita prin parlament si guvern, noi suntem inca liberi sa ne exprimam opiniile. Ca aceasta libertate ii deranjeaza pe politicieni este vizibil din declaratii si initiative legislative.

Cand lumea iesise in strada dupa tragedia de la Colectiv, Dracnea era printre initiatorii unei legi contra defaimarii. Au trecut 2 ani de atunci si ce-i deranjeaza inca pe politicieni? Utilizarea cuvintelor penali sau puscariabili.

Pai n-ar fi mai simplu sa scapam de penalii din Parlament decat sa ingradim utilizarea acestor sintagme?

2 ani de la tragedia de la Colectiv

Daca puterea este deranjata de anumite sintagme, in schimb penttru a evita repetarea unor astfel de tragedii nu s-au deranjat practic cu nimic. Au trecut 2 ani si nici macar procesul celor responsabili n-a inceput.

A inceput insa procesul de constientizare in randul opiniei publice. Si daca parlamentarii sunt liberi sa modifice legile, noi suntem liberi sa ne strigam indignarea.

Macar in semn de respect pentru victimele de la colectiv, Duminica la ora 18:00 voi iesi din casa. Si-n semn de solidaritate cu marsul din Bucuresti. Nu stiu cate persoane se vor aduna la Craiova dar nu mi-am facut alt program pentru Duminica.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.