OktobExflor cu ingrediente secrete: Antonia, Alex Velea si muzica de polonic… La Ceaune

OktobExflor este numele Festivalului Toamnei Oltenesti care se desfasoara la Craiova intre 6 si 8 Octombrie. Intrarea este libera in fosta locatie PIC, Calea Severinului 129, vis a vis de Fabrica de Bere.

OktobExflor - Festivalu Toamnei Oltenesti

Acolo va asteapta Supermarketul EXFLOR, cu preturi surprinzatoare la peste 10 000 produse. Plus bere Tuborg din belsug, produse alimentare preparate la gratar, produse alimentare si nealimentare traditionale. Dar sa revenim la Festivalul Toamnei Oltenesti.

Deschiderea festivalului are loc Vineri, 06 Octombrie de la ora 18:00, cu recitalul Dr. Mako & Friends (Oana Radu si Alina Statie/Reyna Vox).

OktobExflor – Sambata 07 Octombrie

Iata care este programul festivalului pentru Sambata:

 • 08:00 – 18:00 Expozitie cu vanzare de produse agricole si produse conexe ale firmelor producatoare
 • 10:00 – 15:00 Toamna copiilor (ateliere creative, concursuri cu premii, dansuri Palatul Copiilor, dansuri trupa “Patricia Dance”,  Concurs de voce Palatul Copiilor, Concurs de carturi – Palatul copiilor, Expozitie de benzi desenate personaje celebre – semnate Syndicart Promotion)
 • 12:00 – 15:00 Toamna-n bucate va aduce Cupa Presei “La Ceaune”,
 • 14:00 – 17:00 Spectacol Muzica Populara Cristian Banateanu acompaniat de taraful sau si Niculina Stoican cu invitatii sai.
 • 17:00 – 19:00 Invitatie la… street dance – Scoala de dans Latino4You coordonata de Benis Hicham / Reyna Vox / Trupa dans Motion / Dj Jerry
 • 19:00 – 21:00 Concerte extraordinare Alex Velea si Antonia.

Cupa Presei La Ceaune

La Ceaune este intrecere de scris cu… polonicul in ceaune, la care sunt invitati jurnalistii si bloggerii. Adica fiecare echipa trebuie sa contina cel putin un jurnalist sau un blogger. Vor fi doua probe, Primus si Secundus iar concursul se desfasoara tot Sambata, intre 12:00 si 15:00.

Cupa Presei La Ceaune

Primus este o improvizatie culinara pe tema „Berea-n bucate” in care participantii vor bucatari retete care au in componenta bere.

Publicul va degusta si va juriza, premiile fiind pe masura. Adica masura in metri de bere Tuborg a castigatorilor 🙂 Imi aduc aminte ca am mai participat in formula blogosferica la un campionat de gratar. Ar fi cazul sa ne incercam puterile si la ceaune 🙂

Secundus este a doua proba, in care fiecare echipa va propune o reteta. In preziua concursului se trage la sorti reteta castigatoare. Sunt anuntati castigatorii si lasati sa-si aleaga “ingredientul secret”, daca isi doresc vreunul. Reteta castigatoare va fi bucatarita de toti concurentii. Premiile vor fi ustensile de bucatarie.

V-am facut curiosi? Atunci dati cu like-ul pe pagina de facebook. Si tot acolo sunt asteptate inscrierile La Ceaune pana Miercuri, 04 Octombrie, ora 23:59.

OktobExflor – Duminica 08 Octombrie

Duminica avem parte de urmatorul program la OktobExflor:

 • 08:00 – 12:00 Expozitie cu vanzare producatori agricoli locali
 • 10:00 – 12:00 Spectacol educational si de terapie – Centrul National de Educare Canina Craiova
 • 10:00 – 12:00 Atelier de caricatura Syndicart Promotion
 • 10:00 – 14:00 Concurs de carturi – Palatul Copiilor
 • 10:00 – 11:00 Camara toamnei – atelier de preparat muraturi. Se pot inscrie copii si bunici/parinti pentru a invata prepararea muraturilor de sezon. Coordonator Anca Cimpueru/Bright Minds Craiova. Sponsori EXFLOR si Dr. Oetker.
 • 11:00 – 12:00 Atelier de origami pentru copii si bunici/parinti Coordonator: Anca Cimpueru/Bright Minds Craiova. Sponsor EXFLOR.
 • 11:00 – 12:00 Palatul copiilor – spectacol pentru copii. Sponsor EXFLOR/GRANINI

Spor sarbatoritor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.