In 2 zile SCM Craiova joaca la Cluj apoi acasa cu Zalaul

Dupa meciurile oltenesti din primele etape, SCM Craiova merge la Cluj. Iar peste 2 zile fetele noastre se intorc acasa pentru meciul cu HC Zalau!!!

SCM Craiova 2017 - 2018

U Cluj – SCM Craiova, Duminica, 8 Octombrie ora 11:00

Meciul de la Cluj are loc Duminica, 08 Octombrie, de la ora 11:00 in sala Horian Demian, fiind arbitrat de perechea Florescu/Stoia.

Pentru ca stiu ca vor fi si suporteri craioveni la Cluj, las aici evenimentul Facebook. Poate-l gasesc oltenii sub acoperire din Cluj Napoca ­čÖé

Pana la Cluj sunt multi kilometri. Va fi o deplasare grea si obositoare, mai ales ca urmatorul meci este peste doar 2 zile. Duminica jucam la Cluj iar Marti, 10 Octombrie, SCM Craiova joaca acasa cu Zalaul.

SCM Craiova – HC Zalau, Marti, 10 Octombrie ora 11:00

Fetele noastre sunt constiente ca le asteapta 2 meciuri grele. Au spus-o la conferinta de presa. Dar sunt motivate pentru a continua sirul victoriilor din campionat.

conferinta de presa SCM Craiova

11:00, asa cum este acum in program, va fi o ora ciudata pentru un meci din timpul saptamanii. Nu sunt in localitate Marti, dar ma gandesc la  suporterii care ar fi venit la sala. Chiar asa ceasuri rele sa se fi gasit pentru meciul din etapa #5?

Daca nici macar nu va fi televizat, va fi si mai ciudat. Sper doar ca nu s-a facut programul TV pentru ziua respectiva, deoarece nici arbitrii nu sunt inca mentionati.

Pana la ziua Z mai este, sa le uram fetelor noastre drum bun si meci si mai bun. Sper sa se intoarca cu puncte si fara accidentari.

Hai Craiova! Hai fetele!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.