Bal caritabil in sprijinul copiilor si tinerilor cu autism – Craiova, 7 Decembrie

Nu este prima data cand ANCAAR Craiova organizeaza un eveniment caritabil. Fondurile stranse la acest bal caritabil sunt folosite pentru terapiile necesare copiilor si adolescentilor cu autism.

De obicei toata lumea afla mai multe despre autism pe 2 Aprilie, cand este Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.  E bine si atunci, pentru ca in realitate circula diverse mituri sau pareri gresite despre autism. Insa o parere adevarata poti sa-ti faci doar dupa o vizita la Centrul de zi ANCAAR Craiova.

Si daca noi constientizam o data pe an greutatile copiiilor si tinerilor afectati de autism, ei au nevoie de terapie tot timpul anului. Statul nu face mare lucru pentru acesti copii dar exista oamenii cu suflet care se implica in organizarea evenimentelor caritabile.

participanti la evenimentul caritabil ANCAAR

Evenimente caritabile in spijinul copiilor si tinerilor afectati de autism

Un astfel de eveniment a fost organizat si-n Aprilie. A fost vorba despre o cina caritabila in cadrul careia si-au dat mana artisti, oameni de afaceri si oameni cu suflet.

licitatie caritabila

In cadrul evenimentului s-au organizat licitatii caritabile si tombole iar fondurile stranse au ajuns pentru cateva luni de terapie la Centrul Ancaar din Craiova.

De data aceasta ANCAAR Craiova pregateste un bal caritabil.

Bal caritabil in sprijinul copiilor si tinerilor cu autism

Pe 7 Decembrie, la restaurantul Hotelului Meliss, ANCAAR Craiova organizeaza un bal caritabil.

Bal caritabil ANCAAR - 7 Decembrie

Balul incepe la ora 19:00 ia biletele de participare costa 200 lei. Fondurile stranse vor fi folosite pentru terapiile necesare sub sloganul „Daruieste o zi de terapie unui copil cu autism!”.

Balul se deschide cu vals si se termina cu un tort superb. Iar pe parcurs vor fi momente artistice alaturi de Zorina Balan, Paula Butusina, Alla Cebotari, Liviu Chisăr si Dana Maria Sobaru.

momente muzicale

Nu vor lipsi cina, tombola si alte surprize.

Pentru a cumpara biletele la Balul Caritabil ANCAAR puteti lua legatura cu Mihaela Nedelcu (telefon 0770 295 465) sau cu Luminita Sandu (telefon 0722 602 712)

Daca aveti prieteni cu suflet mare, va invit sa-i informati cu ajutorul evenimentului facebook.

Spor caritabil!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.