Bunatati din viitor degustate la Il Forno Pub&Grill

Pentru ca azi sunt in drum spre Winter FoodBloggers 2017, adica bloggeri si mancare, sa va fac pofta cu o continuare 🙂 Va povesteam despre Secret Santa cu ingrediente secrete, care s-a intamplat la Il Forno Pub&Grill. Ei bine, am degustat cateva bunatati din viitor.

Adica din meniul 2018. Si acum stiu si ingredientele secrete.

Daca data viitoare am gustat mai multe sortimente de pizza, acum meniul surpriza a fost mult mai variat. Mi-au placut si data trecuta si acum. Si inca n-am gustat Quattro Formaggi, care este pizza de referinta pentru un fan branza 🙂

Ca sa intelegeti mai bine contextul, va spun ca veneam de la o petrecere la care am mancat… pizza facuta in casa. Asa ca nu eram deloc infometat ci mai degraba curios.

Bunatati din viitor pentru viitoarele blog meet-uri

Pentru inceput am gustat paste cu pui si ciuperci hribi, pe care le veti gasi in meniul din 2018 sub numele de cod Paste Pollo Funghi.

paste cu pui si ciuperci - Paste Pollo Funghi

Nu prea mananc eu paste, prefer pizza, dar mi-au placut. Apucasem sa iau bere dar au mers chiar si asa.

N-am apucat bine sa ne dezmeticim si ne-au atacat pastele cu creveti si rosii cherry. Imi plac fructele de mare dar si mai mult mi-a placut ca acesti creveti erau si moi si un pic crocanti in acelasi timp.

paste cu creveti - Paste al Gamberetti

Am aflat pe surse ca erau stropiti cu vin alb si usturoi. Asa ca m-am grabit sa termin berea, ca sa-mi comand un pahar de vin pentru al doilea sortiment, Paste al Gamberetti. Nu mai zic ca pastele au disparut subit si abia am reusit sa le gust.  Spun doar ca ma gandeam deja, ce sa fie intre rosé si rosu, cand… au inceput sa vina cu pizza 🙂

Asa ca am ramas pe bere. Despre pizza nu stiu sa va spun mai bine cum a fost. Nu mananc shaorma dar mi s-a parut ca a fost o pizza #cudetoate. Adica a avut si salata iceberg, si ceapa, si rosii cherry si ceva ce n-am prea mai gasit la pizza. Carne de vita (tocata) cu un sos delicat de usturoi.

pizza happy Italy - bunatati din viitor

Si chiar daca mai mancasem inainte pizza la petrecere si paste la blog meet, nu m-am abtinut pana cand n-a disparut toata pizza din farfurie. Eu n-am mai mancat o astfel de pizza in Craiova, nici nu stiam ca exista asa ceva. Pizza Happy Italy se numeste, ca sa stiti ce bunatati din viitor sa comandati in 2018.

A propos de „asa ceva nu exista”, am mancat si pizza dulce 🙂 La mine dulce inseamna de obicei ciocolata neagra, inghetata sau fructe. Asa ca am fost tare curios sa vad cum este o astfel de pizza.

Pizza Desert si Pizza Nutella la Il Forno

Prima data a fost Pizza Desert, o pizza cu prune, scortisoara si crema de vaci cu vanilie. Pfff, eu i-as zice pizza de Craciun, asa de bine merge cu atmosfera de iarna. Iar combinatia intre prune, branza si scortisoara este dementiala. Si asta o spune unul care nu se omoara cu dulciurile.

Pizza Desert

In schimb daca sunteti „dulciosi”, Pizza Nutella sigur va fi pe placul vostru. Pentru mine a fost prea dulce dar sunt sigur ca va avea fanii ei.

Pizza Nutella

Pana cand va delectez cu bunatatile de la Food Bloggers, va las cu imagini si impresii de la colegul Razvan Irimescu.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.