Aplicatia mobila VIA – prima aplicatie pentru tinerii adulti afectati de cancer

Auzim cuvantul „cancer” tot mai des iar cei afectati au varste din ce in ce mai fragede. Si din acest motiv ma implic in organizarea de alergari caritabile pentru a construi Spitalul Copiilor, pentru copiii bolnavi de cancer. Azi am aflat ca Asociatia Little People, formata din din copiii care au supravietuit cancerului, a lansat aplicatia mobila VIA.

aplicatia mobila VIA

Este prima aplicatie mobila adresata tinerilor de 18-39 de ani, afectati de cancer.

Aplicatia mobila VIA

Aplicatia mobila VIA se adreseaza atat supravietuitorilor acestei maladii cat si tinerilor bolnavi de cancer.

Izolarea este prima problema cu care se confrunta tinerii loviti de cancer. Acest lucru il cunosc din experienta si supravietorii groaznicei boli, care s-au gandit sa vina in sprijinul tinerilor bolnavi. Astfel, un tanar bolnav de cancer poate sa puna intrebari intr-un spatiu in care gaseste tineri cu experiente similare.

conectare cu aplicatia mobila VIA

Singuratatea este a doua problema pe care aplicatia mobila VIA doreste sa o amelioreze. Faptul ca nu mai esti singur, ca poti intreba persoane care au urmat acelasi tratament sau care au depasit aceleasi forme de cancer, inseamna un sprijin important.

evenimente prin aplicatia mobila VIA

Cu cat tinerii de 18-39 de ani stiu mai multe detalii despre boala si vad ca nu sunt siguri, cu atat mai mult lupta cu boala este mai usor de acceptat.

Nu in ultimul rand, este mai usor sa te imprietenesti cu o persoana care a trecut prin aceasta boala decat cu persoane speriate doar de cuvantul „cancer”.

povesteste cu aplicatia mobila VIA

Pentru cine este disponibila aplicatia mobila VIA

Aplicatia a fost realizata de Asociatia Little People Romania cu sprijinul Lidl. VIA este disponibila pentru tinerii adulti afectati de cancer, din toate centrele de tratament din tara.

Aplictia mobila VIA este disponibila pentru telefoane mobile cu sisteme de operare iOS si Android, putand fi descarcata gratuit.

  • Aplicatia VIA pentru Android poate fi descarcata de aici.
  • Aplicatia VIA pentru iOS poate fi descarcata de aici.

Am spus de fiecare data ca 1 leu in plus la o actiune caritabila inseamna un pas inainte pentru cei suferinzi. La fel sta treaba si cu aplicatia mobila VIA. Cu cat stiu mai multe persoane despre aceasta aplicatie, cu atat sunt mai mari sansele sa ajunga la cei aflati in nevoie.

Dati un share, nu se stie niciodata cine sufera in tacere de aceasta boala groaznica! Exista tratamente, exista supravietuitori, exista speranta!

Spor insanatositor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.