Craiova Blog Meet 77, cu iz de Magnolie englezeasca :)

Chiar daca n-am mai scris de mult timp despre blog meet, asta nu inseamna ca nu ne-am mai intalnit. Dimpotiva, ne-am vazut in fiecare luna iar aseara am socializat la Craiova Blog Meet 77.

Craiova Blog Meet 77 cu Scott si Iagnolia

In Februarie am sarbatorit 6 ani de Craiova Blog Meet. Ieri am sarbatorit reintalnirea cu o blogolteanca plecata in Anglia. Marina Ianolia (Magnolia) a plecat in Anglia, lucreaza acolo si fiind in vacanta a revenit la Craiova. Adica exact motivul pentru a ne intalni la Craiova Blog Meet 77.

Scott si Ianolia

Magnolia n-a venit singura ci impreuna cu prietenul ei Scott. Scott a avut ocazia sa vada o nunta olteneasca si sa se intalneasca cu blogoltenii. Sper ca i-a placut experienta la Craiova.

Ar fi fost bine sa experimenteze si o degustare Branzeturi cum se cuVin dar nu ne-am nimerit in programe 🙂 Degustarea cu Domeniul Dragasi a fost la inceput de Iulie, tocmai pe motiv de vacante si concedii.

Tot din motive de vacanta, Craiova Blog Meet de August se va intampla in ultima duminica de Gustar, in speranta ca mai revine lumea pe-acasa 🙂

Pana la urmatoarea intalnire, va las cu imagini din Iulie.

Sper ca la urmatoarele descalecari in Banie, Ianolia si Scott sa nimereasca si la o degustare. Pana atunci le-am dat spre documentare o carte Vin si divin 🙂

Cum a fost la Craiova Blog Meet

Acum am vorbit despre bloguri, despre viata in Anglia, salarii, credite, Brexit, emigranti si altele. Toate, la o bere rece.

Vremea a fost cam englezeasca, in sensul ca a plouat english style in ultimul timp. Iar cand n-a plouat, a fost zapuseala. Exact asa a fost si ieri, caldura mare, moncher 🙂

Au mai trecut sa ne salute Sergiu si Mircea, dar n-au fost la fotografia de grup!

Craiova Blog Meet 77

In rest veselie stereo, mai ales ca Damian si Roxana nu-si mai sincronizasera rasurile de ceva vreme 🙂

Spor!

Save

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.