Stand up comedy la Craiova cu Badea, Bordea si Micutzu

Daca va place stand up comedy, stati pe-aproape ca vi se pregateste ceva. Duminica, 7 Octombrie, vin la Craiova Badea, Bordea si Micutzu, cu show-ul Stricam o generatie.

stand up comedy la Craiova pe 7 Octombrie

Stand up comedy la Craiova

Nu trebuie sa fiti de acord cu mine dar cred ca primul actor de stand up comedy din Romania a fost oltean. Pai comediile lu’ Nea Marin ce erau?

Apoi, in anii studentiei, o trupa din Craiova facea stand up comedy pe terenurile de sport din Costinesti. Mai tarziu au aflat toti de Vacanta Mare. Veneau la balurile bobocilor din Craiova, au trecut la spectacole mai ample si in final la televiziune. Dar au inceput tot cu un fel de stand up.

In vremurile mai apropiate, craiovenii de la On The Spot, chiar daca-si spun teatru de improvizatie, tot in stil de stand up comedy presteaza.

Chiar daca intuiam ce este, am inteles stand up-ul din filmul cu Jerry Seinfeld. Unul sau mai multi actori vorbesc in fata publicului si improvizeaza pe scena in functie de replici, de atmosfera si de starea publicului.

Daca exemplele de mai sus va trezesc amintiri placute, nu ratati spectacolul de stand up comedy din 7 Octombrie.

Badea, Bordea si Micutzu la Craiova, pe 7 Octombrie

(Dan) Badea, Catalin (Bordea) si (Cosmin Nedelcu) Micutzu sunt absolventi de UNATC cu o vechime de 15 ani in stand up. Timpul nu i-a secatuit de umor, dimpotriva, au dezvoltat acest show de divertisment in Romania. Ba mai mult, spectacolele lor au trecut de granitele Romaniei, pentru romanii care au ales sa traiasca in alte tari.

Show-ul „Stricam o generatie” a primit deja botezul capitalistilor din Bucuresti iar in toamna ii asteapta si pe craioveni. In Octombrie, ca sa fie mai racoare si sa radem in conditii corespunzatoare.

Swow-ul de stand up comedy va avea loc in Sala Polivalenta din Craiova, Duminica, 7 Octombrie, de la ora 20:00. Va spun de-acum, sa nu ziceti ca n-ati mai gasit bilete pe locurile pe care ati fi vrut.

Show-ul Stricam o generatie

Numele spectacolului porneste de la reprosul adresat artistilor de stand up comedy, acela ca prin limbajul colorat ii strica pe adolescenti. Convingerea celor 3 comedianti este ca ar putea sa invete ei multe expresii „porcoase” de la noua generatie.

Badea, Bordea si Micutzu cred ca tinerii se strica unii pe altii si ca toate generatiile sunt „stricate” in felul lor. Cei 3 nu sunt doar mandri de generatia lor stricata ci si de faptul ca pot „strica” alte generatii.

Ramane sa vedem la spectacol despre ce „stricaciuni” va fi vorba. A propos, show-ul de stand up comedy „Stricam o generatie” nu este recomandat minorilor.

Spor cu umor!

Save

Save

Save

Save

4 Comments

  1. Mircea
    • Daniel Botea
  2. Anastasescu Radu
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.