Ceapa dis de dimineata la Miercurea fara carne

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad Blocker activat. Pana se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Bun gasit la Miercurea fara carne. Am debutat in forta, cu ceapa de 3 feluri la Miercurea fara carne. Si inca nu s-a terminat ziua, iar acasa mai am si ceapa rosie 🙂

Ceapa dis de dimineata

Pentru de dimineata am avut icre de hering, cartofi rasi cu ceapa si mamaliga coapta peste care am pus ceapa verde. Ingredientul minune a fost prezent si-n icre.

ceapa de 3 feluri dis de dimineata

Pe mamaliga si-au mai gasit loc branzeturi Gouda si Mozzarella. Pe care le-am impodobit iute cu Wasabi si pasta de ardei iute.

Asta ca sa pot zice ca si iuteala a fost de 3 feluri. Iar daca va ingroziti dupa atatea feluri de ceapa, sa stiti ca azi sunt singur in birou 🙂

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat iar resveratrol cu ciocolata neagra. N-am mai gasit Heidi Dark Extreme 85% cacao. Merge si Heidi Dark Intense cu 75% cacao. Atatat timp cat primul ingredient are treaba cu cacao, nu cu zahar,m inseamna ca e ciocolata neagra.

Dar pentru ca strugurii sunt pe sfarsite, am mai adaugat un ingredient de toamna. O gutuie mica, din gradina. Sunt si mai mari, dar am zis sa cresc treptat doza 🙂

struguri, ciocolata si gutuie la Miercurea fara carne

Si ca sa trec usor spre culori de toamna, la pranz am poftit la dovleac.

Mai intai a fost o supa crema de dovleac. Cu crutoane presarate cu ….

Iar felul doi, cartofi wedges cu ciuperci la gratar. Se vede si o „halca” de dovleac copt 🙂

La ciuperci poftesc inca de Duminica, de la Sarbatoarea zaibarului si prazului.
Am gustat atunci niste ciuperci cu praz, de mi-a ramas gandul la ele. Bine, am mai degustat si altele. Gasiti in imagini bunataturi de la Dolju-n bucate.

Seara cu surprize

Seara ma gandesc sa bag o salata de castraveti cu ceapa rosie. Si cu marar si/sau patrunjel in exces. Pentru culoare as mai pune si ridichi rosii. Si-o floare 🙂

salata de castraveti si ridichi

Si cred ca mai bag si niste alune, ca sa fac mearga un vin. La cat de vant si frig e afara, parca vad ca inaugurez un vin fiert cu zaibar de Bailesti 🙂

Dar asta vedeti mai pe seara, dupa ce vin de la cursurile de EVV (Expertizare Viti-Vinicola).

Pofta buna fara carne!

Update:

Comme d’habitude, la mine nu prea gasiti dulciuri in afara intervalului 09:00-11:00. Daca vreti ceva mai elaborat, va poftesc la o prajitura steluta cu gem de gutui de la Brindusa. Iar daca vreti un dulce-iute, gasiti la Raluca 🙂

Save

Save

5 Comments

  1. Aluculesei Brindusa
    • Daniel Botea
  2. Aluculesei Brindusa
  3. 25 octombrie 2018
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.