Chiar daca ieri am fost in delegatie (de-aia nici n-am scris pe blog), m-am tinut de Miercurea fara carne. Am bagat de toate iar la final am sarbatorit cu usturoi intreit 🙂
Miercurea fara carne si-n delegatie
Pentru ca sa fie calea bine batuta, pentru de dimineata am avut fasole batuta pe paine prajita. Paine cu maia, ca de obicei. Am mai asezonat cu ridichi rosii.
Ce-ar mai fi mers si-un usturoi verde! Dar fiind de dimineata si inainte de delagatie, m-am abtinut. Si m-am multumit cu umbra de nuanta suava de usturoi din fasui 🙂
A mai fost si-o banana si ciocolata neagra in drum spre destinatia delegatiei, insa nu le-am imortalizat.
In schimb am fotografiat in masina ce mi-am luat ca sa pacalesc masa de pranz.Daca nu le-ati descifrat, am avut bake rolls, sana si bruschette chips.
Am vazut si varianta Garlic dar iar m-am abtinut. Daca nu eram in delegatie, pregateam un Clompi cu trio verde: usturoi verde, ceapa verde si praz.
Pana atunci, ce sa spun? Sana cu bake rolls au fost bune in sensul ca n-am lesinat de foame. Dar si cand m-am intors acasa, m-am razbunat intreit. Cu usturoi intreit 🙂
Usturoi intreit la cina
Pentru ca de dimineata poftisem la usturoi cand am mancat fasole batuta, seara am reluat meniul. Dar pe langa fasole am mai avut usturoi inca de 2 ori. Cartofi cu usturoi la cuptor si-un usturoi verde, ca sa ma razbun pentru dimineata.
Nu mai spun cum a mers mamaliga cu usturoi si fasui. Spun doar ca Miercurea fara carne continua si Joi. Nu de alta, dar Vineri am alta treaba 🙂
Ezista o iesplicatie. In mod normal, nu mananc carne de 2 ori pe saptamana, Miercuri (cand scriu si pe blog) si Vineri. Insa doar Miercurea este batuta in cuie si-n blog. A doua zi este flexibila. Insa Vineri merg la o cina gourmet cu degustare de vinuri.
Asta e in program:
- Creveti cu sos de ghimbir,
- File de salău cu sos butter lemon si risotto,
- Rib-eye de vită Argentina cu cartofi rosti, Cafe de Paris si sos BBQ,
- Mousse de ciocolată.
Continuarea de Joi
Asa ca am schimbat eu programul si continui Miercurea fara carne si Joi. Deocamdata de dimineata am savurat salata de vinete cu rosii.
Dar va tin la curent si cu restul bunatatilor, pe masura ce le trec in revista.
Asa, ca tot va ziceam de trio-verde pregatit pentru ieri 🙂
Asa a aratat compozitia pe care am (in)cantat azi.
De obicei pun deasupra branza pe care o pun si-n compozitie. Acum am pus Graba Padano rasa si uscata.
Nu s-a mai topit ca altadata, dar a iesi Clompi mai crocanta.
I-am adaugat si castravete murat si 2-3 masline de Thassos si asta a fost. Iar seara am completat cu o salata de primavara.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei