Cascaval pane la Miercurea fara carne

In ultimele 2 saptamani am fost in delegatii plus sesiune si n-am mai reusit sa scriu articolele pentru Miercurea fara carne. Asta nu inseamna insa ca n-am respectat consemnul 🙂 Azi revin cu rubrica pe blog si cu cascaval pane la revenirea din delegatie.

Meniu de delegatie

Chiar daca n-am mai scris Miercurea pe blog, mi-am mai adus aminte sa fotografiez ingredientele din saptamanile trecute.

Au fost ba ingrediente specifice de delegatie, gen sana, kefir sau lapte batut si Bake Rolls.

meniu de delegatie

Ba rosii adevarate de la tara.

salata de rosii de la tara

Au mai fost si placinte de Rovinari, dar am ratacit pozele 🙂

Azi am am avut iar delegatie, dar nemaifiind in sesiune am timp sa incropesc si articolul cu Miercurea fara carne.

Pentru de dimineata am avut salata de vinete si icre pe paine cu maia. Acompaniate de rosii adevarate (s-au copt rosiile din gradina de la tara), ardei umpluti si fromage de Normandie.

salata de vinete si icre

Inainte de a pleca in delegatie am bagat caise cu ciocolata neagra. Am uitat sa le pozez, dar au inceput sa se parguiasca si caisele din pomii de la serviciu, asa ca voi mai avea ocazia.

La venirea din delegatie am oprit la popasul nostru preferat de la Izvoarele. Fiind Miercuri n-am mai luat ciorba de burta si mici.

Cascaval pane la final de delegatie

Am ales cascaval pane, acompaniat de cartofi prajiti si salata de varza. Si o bere fara alcool, ca sa ne treaca de canicula si de dor.

cascaval pane

Acasa am completat cu bere adevarata in timpul meciului de tenis Simona Halep – Mihaela Buzarnescu. Iar dupa ce s-a terminat meciul, am bagat fara emotii o ciorba de rosii. Nu cu fidea, ca la Teo, ci cu taitei. Rece, scoasa din frigider si lasata 20 de minute sa mai faca frig in bucatarie 🙂

ciorba de rosii

Ar fi mers si o inghetata, dar le-am terminat ieri, cand a fost canicula si mai mare. La ora 21:00 erau 33 de grade Celsius la Craiova. Azi e ceva mai bine, 29 de grade.

Voi ce-ati mancat bun in zilele astea caniculare?

Pofta buna fara carne!

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.