Ieri am inceput si terminat Miercurea fara carne cu rosii de tara. Adica rosii adevarate, din gradina de la tara. Dar va spun abia azi, din motive sportive.
Ziua buna incepe cu rosii de tara
Cum Iunie a fost o luna mult mai calduroasa decat de obicei, s-au facut si rosiile de la tara mai devreme. Cu-atat mai bine tarii si mie cu-atat mai bine.
Pentru de dimineata am avut rosii cu branza. Evident, rosii de tara si branza de oaie din piata. Le-am completat cu masline de Thassos si ardei iute tot de la tara.
In intervalul dulce am bagat ciocolata neagra. Pai na, fruct am uitat sa iau. Era o banana rosie care s-a raportat pentru seara.
La pranz am savurat o supa crema de radacinoase cu crutoane de paine cu maia. Si peste care am presarat tarhon uscat.
Seara am savurat o salata de rosii de tara, cu multa ceapa si cu multa verdeata. Am mai adaugat masline de Thassos, ulei de masline si un pic de lamaie. Iar pe deasupra am presarat branza de oaie si de capra.
Am completat mai tarziu cu alune si cu bere, ca nu degeaba sunt semifinalele Campionatului Mondial de fotbal.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei