Gaura neagra la buget, lumina spre 10 August

In urma cu vreo 3 ani, Dracnea vorbea despre gauri la buget. S-au dovedit din acelasi film cu cei 4 asasini, cu Soros care-l oropseste si cu alte povesti de adormit copiii. Acum chiar ma astept sa fie o gaura neagra la buget.

Gaura neagra la buget

Gaura neagra la buget

Ma astept dupa ce Dracnea, Teodorovici si Vilcov au pompat bani in bugetari si in partide. Si in orice altceva decat in productie si investitii.

Pe de o parte, cei care produc au fost discriminati pe fata. Pe de alta parte, pentru cei care nu produc dar papa banii de la buget s-au tot inmultit privilegiile.

Prost sa fii si tot iti dai seama ca daca te tot imprumuti sa platesti salarii bugetare marite, gaura tot creste.

Azi am aflat de la Florin Citu despre cele 2 bugete tinute de Teodorovici, in stilul lui Al Capone. Nici nu aveam alte asteptari dupa ce Teodorovici s-a inhaitat cu 2 penali de notorietate, Dracnea si Valcov. Asteptam cu interes sa-i vedem zambetul mai des. Dar mai ales printre linii verticale.

clasa politica reclamata de proteste. Sechele externe si interne. un om

Nu credeti ca se poate minti cu bugetul? Pai Grecia a mintit ani in sir, pana a ajuns la fundul sacului. Au mintit si poporul si Europa, pana cand n-au mai avut incotro.

La noi a fost vorba #decat de 3 ani. Insa diferenta intre noi si Grecia este ca ei erau deja in zona Euro. Pe cand la noi in zona… Euro tot creste.

Se face lumina despre 10 August?

A propos de cresteri, creste suspansul dupa ce azi s-a declasificat raportul despre 10 August.

Adica s-a desecretizat ceea ce Carmen Dan, Tudorel Toader si Viorica Dancila au tinut departe de ochii anchetatorilor. Abia astept sa auzim noutati si de-aici. Mai ales ca vine vremea rea si frigul. Iar romanii din tara si din diaspora au nevoie de ceva serios cu care sa se incalzeasca.

Sper ca Florin Citu sa mearga pana la capat cu plangerea catre institutiile de profil din tara si din Europa.

Voi ce asteptari mai aveti de la noul guvern?

Spor increzator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.