Inca in recuperari dupa weekendul capitalist, sa nu uit ca am avut o prima intalnire cu Viorica la Bucuresti ๐
Prima intalnire cu Viorica
Stati linistit, nu cu Veo. Dar asa cum ziceam, am degustat vin din soiul moldovenesc Viorica.ย Cum cursul de branzeturi a tinut pana la 18:00 in fiecare zi, Vineri si Sambata am fost la Good Wine de la 18:30 ๐
Prima intalnire cu Viorica a fost la standul Micilor Producatori din Republica Moldova.
Buna Viorica lor, nu ca a noastra. Bun si mesajul.
Am avut o premonitie pentru Duminica asa ca am incercat-o si pe „Viorica cu spume” ๐
Concluzie finala: tot mai buna ca „a noastra”.
Sa nu credeti ca am baut doar vinuri albe la prietenii de peste Prut.
Asa cum imi propusesem, am sorbit cu pofta un Saperavi.
Stiti sintagma cu „ultima picatura” si „sa se scurga ochii”? Pentru ca am venit tarziu, am prins ultimele picaturi de Sintagma.
Pentru Revelion mi-a recomandat Di Moraru un vin la fel de bun ca „sampania” ๐
M-a luat valul (lui Traian) si l-am degustat.
#biniditฤt parca si vad pestele de Anul Nou scaldandu-se in Chardonnay, Riesling si Alb de Onitcani ๐
Am gustat si cateva spumante misto la standul Micilor Producatori din Republica Moldova. Dar nu singur ๐
Intalnire spumanta cu oltenii ๐
Tocmai degustam un spumant Poiana. Si cu cine credeti ca m-am intalnit in Poiana?
Am dat peste cativa olteni insetati si indragostiti de vin ๐
A propos, o stiti pe-aia cu dragostea olteneasca?
Cu un spumant in brate am regasit inca o olteanca. Tinea cu drag o „brutฤ” din Francusa ๐
Tot ea mi-a aratat un magnum in colivie. Ca sa vedeti cat de maricel este, puteti compara cu persoana de langa ๐
Dar de spumant pentru baie ati auzit? Ei bine, la Good Wine a fost reinventat conceptul ๐
Eduard Jakab era vecin cu cada, poate sa va dea mai multe detalii ๐
Mi-am luat la revedere de la spumante cu unul deosebit de la Purcari.
Delicatese italiene dupa cursul de branzeturi
Dupa ce la cursul de branzeturi am degustat bunatatile aduse de maestrii degustatori italieni, am zis sa continu cu alte delicatese din zona. Asa ca m-am dus la sigur, la Limone.
Am descoperit vinurile deosebite de la Limone la Good Wine 2018.
Acum, dupa ce am degustat cateva vinuri bune, am intrebat si de Janu. Asa scria pe roll-up, asa am facut ๐
Este vorba despre un vin Montepulciano dโAbruzzo DOC Jasci & Marchesani. Dupa ce-l bei, nu-ti mai vine sa pleci de la Isabelle ๐
Am plecat totusi, cu promisiunea ca revin a doua zi pentru un vin cu numele meu ๐
Bun de tot Daniello Toscana, IG SuperToscan Trecciano.
Imaginea este furata de la Tiberiu Onutu, pe care l-am prins si eu intr-o poza ๐
L-am salutat si pe Conu Albu si apoi am ajuns la prietenii de la Domeniul Bogdan.
Dupa prima intalnire cu Viorica urmeaza rugby si Bio
Ce treaba credeti ca are rugby-ul cu vinul?
Echipa nationala de rugby a Romaniei a vizitat Good Wine si a premiat in fiecare zi cate o crama. Premiul a fost o minge de rugby cu numele celor care au apreciat vinurile.
Castigatorii de Sambata au fost prietenii de la Domeniul Bogdan.
Apreciez foarte mult vinurile bio si abia astept sa le degust pe cele noi ๐ Pana atunci am degustat un Chardonnay Primordial Organic.
Asta a fost Sambata, la spartul targului ๐ Pai da, ca la ora 20:00 se da stingerea la Good Wine.
Asa ca am continuat seara cu superbloggerii din Bucuresti.
Apoi Duminica dimineata am votat in premiera in Bucuresti. Dar n-am votat cu fosta „premiera” ๐
Duminica seara am ajuns in Craiova dupa rezultatul alegerilor. Am inchis cercul vinurilor si am sarbatorit cu Bio. Nu cu Vio.
Am baut un Cuvee Experience in cinstea celor care n-au votat #cuveo.ย Hai (sa fie cu) noroc!
Pana la urmatoarea editie va las cu imagini de la Good Wine.
Spor degustator!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei