Impreuna mai puternici prin sport, muzica, teatru si master-class-uri

Impreuna mai puternici este motto-ul cu care platforma interactiva Vodafone ne invita la sport, muzica, teatru si master-class-uri. Unde? Live la noi acasa, de acasa de la vedetele sau specialistii invitati.

Impreuna mai puternici

La inceput de Aprilie va invitam sa sustinem impreuna cu Vodafone lupta impotriva Covid-19 cu aplicatia DreamLab.

Intre timp Vodafone Romania a donat pentru echipamente medicale necesare in spitale. Alaturi de voluntari a ajutat persoanele in varsta cu alimente si a oferit 40 GB bonus pentru elevi si studenti. Iata ca Vodafone este alaturi de noi si in ceea ce priveste starea de spirit.

  • Daca nu stiti cum sa va mentineti tonusul acasa, sunteti invitati la sport de apartament.
  • Daca v-au obosit toate stirile despre pandemie, solutia este muzica de pe canapea.
  • Tanjiti dupa salile de teatru? Sunteti invitati la teatrul din sufragerie.
  • Sunteti invidiosi pe cei mici, care invata de-acasa. Clasa de acasa este pentru toate varstele. Cum la frizerie sau  la coafor e inchis, ce ziceti de un master-class de hair-styling? Nu e singurul 🙂

Impreuna mai puternici

V-am facut suficient de curiosi? Atunci gasiti toate evenimentele aici.

Inca ceva. Accesul la platforma digitala interactiva este gratuit, insa cu ajutorul ei puteti sa faceti si donatii. Am sa explic in randurile urmatoare.

Ce faceti pe 30 Aprilie?

Eu fac o frumoasa varsta in ziua respectiva si, daca tot #stamacasa, va prezint si programul artistic al serii. Bineinteles online, pe platforma digitala Vodafone.

Impreuna mai puternici pe 30 Aprilie

Intre 20:00 – 20:30 voi asculta un concert Live cu DL Goe. Daca nu le stiti piesele „Golan” si „23 Decembrie”, veti descoperi un fusion de pop, rock, blues si gipsy-jazz.

Dl GOE live Impreuna mai puternici

De Byron sigur ati auzit, insa nu stiu daca l-ati auzit pe Dan Byron cantand de-acasa. Joi seara ne incanta cu recentul album „Noua” intre 20:30 si 21:00.

Dan Byron live

Accesul pe platforma este gratuit, insa asta nu ne opreste sa-i sustinem pe artisti direct de pe platforma. De exemplu daca vrei sa-l sustii pe Dl Goe, poti s-o faci cumparand bilete online in suma dorita de tine.

sustinere artisti

Organizatorii ne spun clar ca accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere in spiritul „impreuna mai puternici”. Este un gest pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

Acasa, de 1 Mai puternici impreuna 🙂

1 Mai acasa

Seara de 1 Mai ne pregateste un concert Live Jean Gavril intre 20:00 si 20:30. Vom fredona “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” sau „Oh Ramona”.

Jean Gavril live

Intre 20:30 si 21:00 Tudor Chirila ne va detalia procesul de creatie al unui cantec. Si vom fredona impreuna piesele deja cunoscute pe care le ascultam in drum spre mare.

Impreuna mai puternici cu Tudor Chirila

De la 22:00 ne asteapta 30 de minute cu DJ Set AltOM. V-am facut curiosi?

2 Mai acasa, nu pe plaja 🙂

Impreuna mai puternici de 2 Mai

De la 20:00 Alina Manole ne incanta cu muzica si elemente de teatru si jazz.

Alina Manole

De la 20:30 Irina Rimes urca live pe scena de acasa. Am avut sansa s-o vad pe scena la SMS BIZ asa ca ma astept la o seara tonica si simpatica, la fel ca Irina.

Impreuna mai puternici cu Irina Rimes

Vi se pare interesanta aceasta initiativa de a oferi continut live si de a sustine artistii?

30 Aprilie - 2 Mai Impreuna

Atunci stati aproape pentru ca urmeaza sa va incante Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Tăndărică, Alexandra Usurelu sau Dragos Moldovan.

Momentele de teatru live vor fi interpretate de Florin Piersic Jr., Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

In afara de cursurile de hairstyling cu Sorin Stratulat, utilizatorii platformei vor avea acces la master-class-uri variate:

  • cooking cu Alex Petricean,
  • gaming cu Maximilian Ioan,
  • magie cu Marius Drăgu.

Ne mentinem tonusul si stilul de viata sanatos prin cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet sau antrenamente functionale.

Habemus platforma, hai sa ne bucuram impreuna si sa sustinem in acelasi timp!

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.