Irish Ribs 2, pentru 22

Despre Irish Ribs de la Ribs House v-am mai povestit. V-am zis si despre oferta de catering in Craiova si despre meniul zilei.

meniul zilei Ribs House

Si ieri era ofertant meniul, insa am comandat ceva mai special. Asa ca pentru cei 22 de ani ai Dariei mele 🙂

Daria 22

Irish Ribs 2, pentru 22

Daca ieri n-am prea avut activitate in online, asta este pentru ca am avut de sarbatorit offline. Tot in formatie de 3 am sarbatorit acasa cei 22 de ai ai Dariei.

trio de criza

Monica a facut tortul special dupa reteta de la Moasa Marcica. Eu am comandat 2 portii de coaste Irish de la Ribs House si le-am luat din fata restaurantului.

De ce doar 2 cand noi suntem 3? Pentru ca de cate ori am mai mancat, mi s-a parut ca portia de 41 lei este foarte mare. Daca mai pui si cartofii prajiti inelati si inclusi, chiar 2 portii la 3 persoane au fost indestulatoare.

Irish Ribs 2

In imagine sunt si bonusurile din partea casei, aferente comenzii. Doar usturoiul l-am pus pentru decor natural 🙂

Am asociat coastele irlandeze cu un Syrah Corcova 2016, amintire de la Trail Race 2019. Coastele vin insotite si de 3 sosuri dulci, picante si usturoiate. Credeti ca a mers combinatia?

Corcova Syrah 2016 pentru Irish Ribs 2

Va las dovada „fara carne” in amintirea coastelor, ca sa vedeti ca am mancat tot.

dovada fara carne Irish Ribs 2

Si a fost suficient de multa mancare incat sa amanam taierea tortului mai spre seara.

La Multi Ani Daria 22

N-am mai avut de facut decat sa imortalizam momentul. Chiar picture in picture.

picture in picture

In rest Daria a cam stat toata ziua pe telefon sa raspunda la urari. Pai da, ca daca n-am mai facut petrecere ca de obicei, am avut urari mai multe la telefon. De online nu mai zic, ca de obicei nu face FB-ul fata la atatea urari si le descoperi pana anul viitor 🙂

Seara am mai mancat doar tort, pe care l-am udat cu Aperol. Dar poze n-am mai facut, ne-am multumit cu cele de la pranz.

Cam asa sarbatorim noi pe vreme de pandemie. Si chiar daca am fi vrut sa fim cu familia si cu prietenii aproape, cred ca va ramane o aniversare memorabila.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.