Pentru iubitorii de cereale se deschide Cereal Crunch in Centrul Vechi. Marea rontaiala incepe Vineri, 7 August la ora 10:00. Evenimentul de deschidere se va bucura de prezenta lui Radu Savopol, co-fondatorul afacerii din Romania.
Primul cereal bar in Craiova
Dupa cele 2 locatii deschise in Bucuresti, Craiova gazduieste a treia locatie a francizei pe strada Lipscani nr. 34. Cereal Crunch este primul cereal bar din Romania unde gasesti #alldaybreakfast intr-o maniera colorata si dulce.
Cerealele sunt integrale si nu contin zahar. Aromele de fructe, ciocolata, untul de arahide, alunele sau scortisoara completeaza regalul senzorial.
Craiovenii si nu numai sunt invitati sa descopere:
- peste 100 de tipuri de cereale,
- 15 tipuri de lapte,
- 10 toppinguri.
Pe acesti 3 piloni se bazeaza orice comanda la cereal bar:
- alegi marimea vasului pentru cereale (15, 17 sau 19 lei),
- alegi cerealele (aici sa va vad, cu peste 100 de posibilitati),
- alegi laptele,
- alegi topingul,
- savurezi rontaiala 🙂
Sa nu va mirati de culoarea laptelui 🙂 Laptele este colorat natural, nuanta preferata este doar pentru vibe. Nu influenteaza gustul, textura sau proprietatile laptelui, insa da bine in poze 🙂
Pai degeaba iti savurezi cerealele preferate daca nu faci pofta prietenilor 🙂 Stati linistiti, exista un colt ideal pentru imagini pentru Insta.
Program Cereal Crunch Craiova
Programul in care puteti savura cerealele integrate si celelalte bunatati este urmatorul:
- Luni 12:00-20:00,
- Marti – Joi 10:00-20:00,
- Vineri – Duminica 09:00 – 22:00.
Cereal bar-ul din Centrul Vechi al Craiovei va ofera o suprafata de 80 mp, cu 35 de locuri la interior si 20 de locuri pe terasa. Pe langa cereale si lapte mai puteti savura cafea, suc sau smoothie.
Eu savurez mai degraba derivatele lichide din orz si orzoaica, dar pentru zilele ca Miercurea fara carne este o varianta de luat in seama. Insa am in familie iubitoare de cereale, asa ca astept cu interes deschiderea locatiei craiovene.
Nu va mai intreb cum va veti alege voi cerealele din cele peste 100 de sortimente. Insa m-ar interesa care sunt ingredientele preferate.
Pana atunci va dau intalnire Vineri la locatia din Lipscani nr. 34 si astept parerea voastra de specialisti: Voi ce puneti prima data in bol, cerealele sau laptele?
Si inca ceva.
Cum mestecati in bol, in sensul acelor de ceasornic sau in sens trigonometric? 🙂
Spor rontaitor!
Later edit:
Discutand azi la deschidere cu Radu Savopol am aflat ca ne putem racori cu cu bere, vin sau Prosecco. Va fac pofta in format tricolor alb-rose-rosu, dar gasiti in imagini si alte lichide cu grade. Si nu numai 🙂
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei