Placeri lumesti de Sf. Andrei

Nu stiu cum sarbatoriti voi Sf. Andrei, eu mi-am facut planuri pentru cateva placeri lumesti la ceas de seara. Am luat exemplu de la Beethoven. Apoi am luat o sticla de Riesling si sunt pregatit pentru un pairing cultural SoNoRo. Ceea ce va doresc si voua, mai ales daca purtati numele Sfantului Andrei!

Placeri lumesti a la Beethoven: Riesling

Placeri lumesti la SoNoRo

Cand v-am zis ca avem muzica pe paine alaturi de placerile lumesti gen Riesling, Parmiggiano si cafea, poate nu m-ati crezut. Cu cafeaua nu prea ma intalnesc, dar fiecare cu placerile lui, n-am nimic impotriva. Insa cand e vorba despre Riesling sau Parmiggiano, imediat ma activez 🙂

Asa ca pentru seara de Sf. Andrei m-am pregatit cu un Riesling sec si rece. Asa voi incheia seara si luna Noiembrie, cu un Trio de coarde in Sol Major si cu un Riesling Trocken Maybach.

Riesling

Este a treia seara din partea a doua a Festivalului SoNoRo. Ca de obicei concertele pot fi urmarite online pe platformele SoNoRo, Raiffeisen Bank si Vodafone.

Daca ati ratat cumva primele 2 seri sau daca vreti sa intrati in atmosfera pana la 19:30, aveti aici inregistrarile primelor 2 zile:

Muza adormita pe 28 Noiembrie

Masa Tacerii pe 29 Noiembrie:

In ambele zile, pe langa muzica gasiti si cateva imagini inedite, filmate in atelierul lui Constantin Brancusi. Nu intamplator, pentru ca editia SoNoRo 2020 omagiaza 2 teme importante:

  • opera lui Constantin Brancusi,
  • anul international Beethoven.

Dupa primele 2 zile dedicate lui Constantin Brancusi, de Sf. Andrei ne astepta o seara Ludwig Van Beethoven, Trio de coarde in sol major, op. 9, nr. 1 cu:

  • Alexander Sitkovetsky (vioara),
  • Razvan Popovici (viola),
  • Benedikt Klöckner (violoncel).

Pe cei trei artisti ii regasiti si in inregistrarile de mai sus.

Sper ca v-am facut curiosi si ca vom inchina impreuna un pahar de vin pe ritmuri SoNoRo, in cinstea celor care-si serbeaza onomastica.

trio de coarde

La Multi Ani, hai noroc si vizionare placuta!

Update:

Daca ati ratat momentul aveti aici inregistrarea concertului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.