Cutiuta cu dorinte la GivingTuesday

Stiu, azi e Joi, nu Marti, dar pana la urma nu conteaza ziua, ci implicarea. Cutiuta cu dorinte se numeste initiativa colegului de blogosfera Raz Mihailescu si a Asociatiei Go Romania, pe platforma GivingTuesday.

Cutiuta cu dorinte de GivingTuesday

Cutiuta cu dorinte

Initiativa isi doreste sa aduca mici cadouri copiilor care altfel nu le-ar primi nici in acest an. Despre ce-i vorba? Aveti prin casa jucarii, rechizite, carti, ornamente de brad sau orice credeti ca ar bucura un copil? Obiectele ar trebui sa fie in stare buna si sa incapa intr-o cutie de pantofi. Adica o cutie de circa 335 mm lungime, 190 mm latime si 120 mm inaltime.

Voi trebuie sa donati obiectele, voluntarii asociatiei se vor ocupa de:

  • sterilizare si dezinfectare,
  • impachetare,
  • fundite,
  • livrare.

Campania se desfasoara in judetele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti si Valcea, donatiile fiind primite pana pe 12 Decembrie.

Daria mea a trecut de varsta jucariilor, se joaca acum la facultate cu lectii si examene online. Jucariile le-a dat de multa vreme altor copii, dar tot am gasit ceva. Un penar echipat cu culori si carioci, alaturi de cateva carti pentru copii.

rechizite si carti

Au ramas ratacite de pe vremea copilariei, cand revenea din vacanta de vara de la tara cu cutiile ei 🙂 Facand loc in portbagaj le-am pus bine la serviciu, iar acum mi-am adus aminte de ele.

Nu este mare lucru, dar pentru un copil care nu le are si ar avea nevoie, poate fi un cadou folositor.

Nu stiu ce jucarii sau obiecte nefolosite aveti voi prin casa, dar va invit sa faceti inventarul si sa le donati. Copiii care le vor primi nu vor sti de la cine sunt, insa se vor bucura pentru cadouri pe care altfel nu le-ar fi primit.

In acest formular puteti sa completati detalii despre produsele donate si sa anuntati modalitatea in care puteti fi contactati.

Poate nu credeti ca exista si astfel de copii, insa i-am vazut cu ochii mei. Cand l-am intrebat pe un baietel ce-ar vrea sa primeasca de la Mos Craciun, a zis ca si o punga cu pufuleti ar fi buna. Astfel de situatii sunt des intalnite mai ales in mediul rural.

Spor strangator!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.