2021 shades of Gray. And Yellow

Daca ati trecut cu bine de cozonaci si Panetone, hai si la Pantone 🙂 Va propun sa descifram 2021 shades of Gray. Si Yellow, ca asa zice trendul pentru anul care vine.
2021 Yellow Gray

2021 shades of Gray & Yellow

Cu 2020 n-au prea nimerit-o cei care stabilesc culorile anului. A fost destul de Blue, dar numai clasic n-a fost. Pana la urma adevarata culoare purtata in 2020 de toata lumea a fost cea a mastilor de protectie.

Pentru 2021 au dat-o la 2 capete, ca sa aiba mai multe sanse sa nimereasca. Nu-i nimic, abia astept sa vedem daca va fi mai mult gri sau mai mult galben in 2021.

Pana atunci am tras linie si am facut bilantul. Pai daca am reusit sa ies cu bine dintr-un an ca 2020, 2021 n-are cum sa nu fie mai bun 🙂 Acum pe bune, sper sa uitam cat mai repede ce n-a fost bun in anul care se incheie. Iar cele bune sa fie doar aperitivul pentru ce va fi in 2021.

Sper ca asa s-au gandit si cei de la Pantone cand au decis culorile anului 2021. Probabil au ales nuantele de gri pentru trecerea de la 2020 la 2021. Dar si dupa ce trecem, sa vezi splendoare de galben si descatusare.

 

2021 shades of Gray and Yellow

Daca griul are reputatie de tristete si plictiseala, ma gandesc ca galbenul ar trebui sa contrabalanseze.

Dar daca va fi ca la semafor? Adica asa ca o atentionare intermediara. In sensul ca nu-i nici totul verde si frumos, dar nici rosul nu e roz 🙂

Sper totusi sa fie galbenul cat mai stralucitor si cat mai mult prezent. Nu daca la fel este si pentru voi, dar mie galbenul imi aduce aminte de pofta. Pofta de soare, pofta de caldura, pofta de mancare, pofta de viata, pofte pentru toti sa fie!

Pana atunci va poftesc sa avem un douzecisiun’ cel mai bun de pana-acum!

La Multi Ani 2021!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.