Campania Masa pentru Doi a asigurat 15.000 de meniuri calde pentru 5 spitale din Romania

Va povesteam la final de Decembrie despre Campania Masa pentru Doi. Este un proiect prin care Betano a pus metaforic la aceeasi masa personalul medical din linia intai si afacerile mici din HoReCa.

Campania Masa pentru doi in cifre: 15000 meniuri, 15 restaurante, 5 spitale, 4 orase

Exact in perioada sarbatorilor, cu ajutorul Asociatiei CSR Nest, 15 afaceri mici din domeniul HoReCa au livrat meniuri calde pentru personalul medical din spitale. In perioada 17 Decembrie 2020 – 15 Ianuarie 2021 nu mai putin de 15.000 de meniuri au ajuns in linia intai a luptei impotriva Coronavirus. 5 spitale din orasele Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova si Timisoara au primit aceste meniuri calde pentru personalul sanitar care se lupta cu pandemia.

Poate ati vazut campania la TV sau ati descoperit-o in social media.

Dar stiti cum s-a desfasurat pe teren? Printre orasele in care a avut loc aceasta initiativa inimoasa a fost si Craiova, asa ca va prezint cateva imagini si impresii de la fata locului.

Mai intai, iata cum s-a vazut proiectul din parte afacerilor din domeniul HoReCa.

3 afaceri mici din domeniul HoReCa

Cele 3 restaurante din Craiova care au asigurat pe rand meniurile calde timp de 30 de zile pentru Spitalul Judetean de Urgenta au fost:

  • Garden Pizza,
  • Ribs House,
  • Sas Catering.

De la fiecare dintre aceste afaceri din domeniul HoReCa am selectat cateva imagini din timpul campaniei #MasaPentruDoi.

Garden Pizza si campania Masa pentru doi

Garden Pizza

Garden Pizza

Ribs House si campania Masa pentru doi

Ribs House

Ribs House

Sas Catering

Sas Catering

Sas Catering si campania Masa pentru doi

Sas Catering

Implicarea exemplara a presupus ca in fiecare zi cate 100 de meniuri calde sa ajunga la personalul sanitar din linia intai a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova.

Despre Garden Pizza nu stiam nimic inainte de acest proiect. Dar am sa le degust meniul, pentru ca am vazut o combinatie interesanta de pizza cu dovlecei si usturoi.

Ribs House este la mine in cartier, iar piesa de rezistenta din meniul lor se numeste Irish Ribs.

Imaginile sunt de la ultima petrecere de anul trecut, 8 ani de Craiova Blog Meet, sarbatoriti chiar la Ribs House. S-a nimerit sa fie chiar articolul 5000 pe blog, ca sa fie potriveala perfecta. Si simpla 🙂

In fine, cu bunatatile de la Sas Catering ne-am intalnit ultima data tot in formatie blogosferica la Mischii.

Ii felicit pe toti pentru implicare si sper sa treaca cu bine de perioada dificila cu care se confrunta domeniul HoReCa.

Mai sper ca meniurile calde au prins bine personalului sanitar si ca au avut parte de o mica bucurie in prima linie. Lupta impotriva pandemiei a continuat si pe timpul sarbatorilor de iarna, sper ca au simtit ca efortul lor este apreciat si ca lumea nu i-a uitat.

Spor!

Update

Uite cum s-a vazut initiativa Betano la nivel national, mai intai in cifre.

Masa pentru doi la nivel national

Apoi in imagini:

 

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.