Incepe Spring SuperBlog 2021, tu ce mai stai?

Ultima data cand am povestit despre competitia de blogging creativ a fost cu ocazia Galei SuperBlog online. Dar iarna nu-i ca primavara, asa ca acum incepe Spring SuperBlog 2021. Ce spun eu incepe? Bate la usa, la fel ca vremea de primavara si temperaturile blande.

Incepe Spring SuperBlog 2021

La 1 Martie incepe Spring SuperBlog 2021

Daca n-ati auzit pana acum despre SuperBlog, aflati ca este cel mai longeviv concurs pentru bloggeri. Competitia se desfasoara timp de 2 luni toamna si timp de 1 luna primavara.

Spring SuperBlog este editia de sprint spre primavara, iar SuperBlog este maratonul de toamna. Diferenta este data de numarul de probe si de durata.

Acum fiind trecerea spre primavara si revenire la viata, editia Spring SuperBlog este mai scurta si pregatitoare pentru maratonul de toamna. Ai sansa sa-ti pui rotitele blogosferice in miscare, in cautarea celor mai creative abordari.

Daca n-ai participat inca la SuperBlog, este cea mai potrivita ocazie. Vezi daca „te coafeaza”, iar in toamna ai deja experienta primei participari.

Daca ai mai participat la SuperBlog trebuie doar sa recitesti regulamentul. In urma feedback-ului de la concurenti si sponsori se modifica in bine regulamentul. Asa ca ar fi bine sa stii care sunt noutatile 🙂

Participarea in competitie

Editia de primavara incepe la 1 Martie, atunci cand se lanseaza prima proba. Te poti inscrie in competitie cu un articol pe blog in care iti anunti participarea.

Atentie la blogul tau, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte pentru a fi primit in competitie. Ai ghicit, tot in regulament scrie 🙂

Nu este obligatoriu sa participi la toate probele. Dar pentru o experienta completa si pentru mai multe sanse la premiile de etapa si la cele finale, ar trebui sa nu ratezi nicio proba.

A propos de ratari, fiecare etapa are un deadline pana la care trebuie inscrise articolele in platforma. Depasirea deadline-ului se penalizeaza iar nota pe care o meritai pentru articol va si mai mica 🙁

Ca sa ma laud un pic, de la prima participare din 2012 si pana la castigarea Spring SuperBlog in 2015, n-am ratat nicio proba si niciun deadline.

Din 2015 insa sunt tanar pensionar SB, in sensul ca nu mai am voie sa particip in competitie. Daca vrei sa castigi competitia, trebuie sa stii si de pensionare. Despre asta nu stiu daca scrie in regulament, dar o spun eu 🙂

Mai spun cu mintea de acum, cel mai bun loc este locul 2 🙂 Daca esti pe podium ai castigat deja suficiente premii, dar poti sa participi in continuare. Sa nu zici ca n-ai stiut.

In loc de sfaturi pentru Spring SuperBlog 2021

Daca nu te-i saturat deja de mine in rol de pensionar sfatos, regasesti mai multe tips & tricks din 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020 🙂

Acestea fiind spuse, mai adaug doar o recomandare tripla:

  • sa nu uiti sa te inscrii in grupul SuperBlog,
  • sa te bucuri de competitie,
  • sa citesti cerintele probei cu atentie, de mai multe ori, pana intelegi ce a vrut sa spuna poetul sponsorul.

Spor competitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.