SuperBlog de toamna si de pandemie

Pe 1 Septembrie s-a dat startul inscrierilor in competitia de blogging creativ. Toamna se numara bobocii (si probele) si daca tot incepe scoala, incepe si cea blogosferica. Avem SuperBlog de toamna (si de pandemie), cu inscriere in luna Septembrie si cu desfasurare in urmatoarele luni tomnatice.

banner SuperBlog 2020

SuperBlog de toamna pandemica

Sau de pandemie tomnatica? Oricum ar fi, competitia se desfasoara ca de obicei online, singura „etapa” offline (si cea mai asteptata) fiind Gala SuperBlog. Doamne-ajuta!

Distantati-va asadar de alte activitati si inscrieti-va degraba in cea mai longeviva competitie de blogging creativ!

I-am zis „de toamna” pentru ca mai este si editia de primavara. Mai scurta si mai fresh, tocmai buna de antrenament pentru maratonul lunilor de toamna.

Daca n-ati participat la sprint spring si nu stiti cu ce se mananca SB, asteptati-va la:

  • deadline-uri din 3 in 3 zile,
  • sponsori din domenii diferite,
  • probe diverse si cerinte diversificate,
  • clarificari inspirate pe grupul SuperBlog,
  • galagie si galerie pe grup,
  • of-uri si suspine cand se afiseaza notele.

Era sa scriu off-uri, insa n-as fi gresit prea mult. De multe ori, in urma unor note nesatisfacatoare, multi aleg sa paraseasca competitia.

De-asta va reamintesc ca este o intrecere de anduranta, un maraton. O victorie sau un esec de etapa conteaza „cam” 3,33% 🙂 Cifra nu este exacta, daca vreti sa stiti exact puteti sa impartiti 100% la numarul probelor 🙂

Cateva sfaturi de pe margine

Daca nu v-am pierdut printre calcule si inca va ganditi sa participati la SuperBlog, iote na o dandana cu sfaturi evergreen 🙂

Va invit sa cititi neaparat regulamentul. Restul e cam ca-n… editiile trecute, cu noutatile de rigoare 🙂

A propos de rigoare, depasirea deadline-urilor duce la depunctare. Sa nu ziceti ca n-ati stiut.

La fel, sa nu v-aud ca descoperiti abia la final grupul SuperBlog, pentru ca pierdeti toata distractia din timpul competitiei. Ma refer la distractia online, comentarii, pareri, glume si vaicareli 🙂

Distractia offline se intampla la Gala, dar numai pentru finalisti. Doamne-ajuta sa ne lase pandemia! In primavara nu s-a tinut Gala si acum ar cam trebui reportata. Reportata, nu raportata 🙂

A propos, vi s-a intamplat sa va raportateze cineva pe Facebook si nu mai puteti distribui articolele? Am trecut prin asta de curand, insa in timpul competitiei este cu atat mai rau. Am scris aici cum sa deblocati blogul.

Acestea fiind spuse, mai adaug doar ca in 2015 am castigat Spring SuperBlog si de-atunci particip de pe margine 🙂

Daniel Botea Spring SuperBlog 2015

Adica in calitate de partener al competitiei, pozitie din care va tin pumnii si va doresc inspiratie si perseverenta. Tinem creativitatea aprinsa pe vreme de pandemie?

SuperBlog de toamna 2020

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.