Din nou Beethoven, din nou la Teatrul de Vara

Cand eram inca in scenariul rosu si s-a anulat concertul, am sperat ca vom asculta din nou Beethoven cat de curand la Craiova.

Intre timp Craiova a revenit la scenariul verde fara restrictii. Mai intai am avut posibilitatea sa aplaudam din nou Beethoven in sala un concert Beethoven-Witt.

Apoi concertul anulat in Aprilie se reia pe 28 Mai la Teatrul de Vara din Parcul Romanescu, in cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Craiovei 2021.

Din nou Beethoven la Teatrul de Vara

Din nou Beethoven

Muzica simfonica revine din nou in Parcul Romanescu. Anul trecut Teatrul de Vara a fost de multe ori singura posibilitate de a merge la un spectacol.

Dupa lunile de carantina si de stare de urgenta din 2020, spectacolele de la Teatrul de Vara au fost o gura de aer proaspat, la propriu si la figurat.

Sa speram ca si vremea tine cu noi, desi as asculta Simfonia #7 si pe o ploaia cum a fost cea de azi ­čÖé

Dar iata care este programul serii de 28 Mai, incepand de la ora 19:00.

  • Ludwig van Beethoven: Concertul nr. 4 in Sol major pentru pian si orchestra, op. 58,
  • Ludwig van Beethoven: Simfonia nr. 7 in La major, op. 92.

Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia va fi condusa de Dumitru Cârciumaru, solist fiind pianistul Daniel Dascalu.

Cum ziceam si data trecuta inainte de spectacolul amanat, nu stiu daca pe Daniel Dascalu l-am mai ascultat live. Abia astept, iar de la dirijorul Dumitru C├órciumaru ma astept sa ne uimeasca cu alte surprize ­čÖé

Atunci era concert extraordinar la inceput de an. Acum este extraordinar ca putem sa mergem din nou la concerte si ca putem asculta din nou Beethoven si-n 2021.

Accesul la spectacolul din 28 Mai la Teatrul de Vara

Accesul la Teatrul de Vara se va realiza in limita locurilor disponibile, cu respectarea masurilor de siguranta medicala. Locurile sunt limitate la 50% din capacitatea amfiteatrului.

Intrarea se va face pe baza de invitatii, care se pot procura de la Agentia Filarmonicii, Calea Unirii, Nr. 16, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.
Invitatiile se pot rezerva si la numarul de telefon al agentiei: 0251.414.698.

Spor incantator!

Update

Este ceva cu acest concert… Cred ca am cobit si eu cand am zis de vreme si de ploaie ­čÖé

Dupa ce a fost amanat in Aprilie, acum concertul nu se va mai desfasura la Teatrul de Vara din cauza vremii. Insa vestea buna e ca spectacolul a fost mutat in Sala Filarmonicii Oltenia, tot de la ora 19:00.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.