Despre blogging la TVR Craiova

Mi-au zis prietenii ca dau bine pe sticla vorbind despre blogging in podcastul Media pe bune. Au glumit sau nu, eu am luat-o de buna si-am vorbit despre bloguri si la TVR Craiova.

despre blogging la TVR Craiova

Despre blogging in Prim-plan obiectiv

M-a invitat Doru Ciolacu in emisiunea Prim-plan obiectiv, ca sa povestim despre blogging. Sper ca m-am potrivit in obiectiv la modul subiectiv, asa cum ii sta bine unui blogger.

Prim-plan obiectiv la TVR Craiova

Doru a participat la o parte dintre proiectele noastre, de exemplu la evenimentul Branzeturi cum se cuVin. Mai mult, ii cunoaste pe cativa colegi din Asociatia Bloggerilor Olteni. Nu in ultimul rand, amandoi suntem pasionati de gastronomie si de traditii locale.

Am avut deci despre ce sa discutam obiectiv, cu exemple subiective din experienta mea in blogosfera.

despre Asociatia Bloggerilor Olteni la TVR Craiova

Momente precum Miercurea fara carne, handbal, SuperBlog, Filarmonica si altele subiecte blogosferice se regasesc si in emisiune. A fost o trecere naturala de la Craiova2Online la ASBO, de la SuperBlog la Miercurea fara carne si la Branzeturi cum se cuvin. Toate legate cu multa pasiune.

Daca nu ati vazut in direct cum dau pe sticla la TVR Craiova, sper sa ma vedeti bine si in inregistrarea de pe Facebook. Dar mai ales sper sa va fie de folos informatiile despre blogging.

A propos de sticla, n-am pierdut ocazia sa vorbim despre vinurile oltenesti. Fiind intr-o emisiune la TV nu se poate aminti despre branduri, dar am povestit despre soiurile de vita de vie specifice Olteniei.

De la vin si pana la branza sau la asocieri culinare n-a mai fost decat un pas. Nu stiu voi cum sunteti, dar cand a mai enumerat si Doru cateva bunatati rurale, mie imi cam ploua in gura.

Sper sa urmariti emisiunea cu un pahar de vin prin apropiere. Daca este oltenesc, cu atat mai bine. Daca aveti si o branza la indemana, este perfect. Perfect si simplu ­čÖé

Spor urmaritor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.