Bilant 2021 si spor in 2022!

Daca tot e final de an, e vremea pentru bilant 2021 si planuri pentru 2022. In cateva cuvinte 2021 a fost mai bun decat 2020, iar 2022 sper sa fie si mai bun decat anul care se incheie. In cuvinte mai multe veti afla in continuare.

Bilant 2021

Spuneam ca 2021 a fost mai bun decat anul trecut, acum sa si detaliez. Din punct de vedere al sanatatii, in 2020 am facut covid, in 2021 am facut vaccin. Ba chiar m-am modernizat cu booster-ul fix la 1 an de cand am fost testat pozitiv.

Apoi, calatoriile si evenimentele au fost mai numeroase decat in 2020. Daca in primul an de pandemie mi s-a parut o adevarata realizare vacanta in Grecia, anul asta am mai multe repere.

La bilantul din 2020 speram sa fie mai bine in 2021, iar unele dintre sperante erau legate de vaccin. Chiar asa a fost, dupa vaccinare am privit totul cu mai multa relaxare. Rezultatul a fost ca am participat la mai multe evenimente, am fost in mai multe locuri noi si am avut mai multe experiente noi.

Cea mai mare realizare din 2021 a fost organizarea Craiova Blog Meet #100, care ar fi trebuit sa se intample in Iunie 2020. Cu intarziere de 1 an ne-am organizat in 2021, timp de 3 zile.

Craiova Blog Meet #100 si 3 zile de revansa

Am concentrat in aceste 3 zile toate elementele carora le-am dus dorul in anul precedent:

  • evenimente,
  • degustari,
  • deplasari,
  • socializare,
  • workshop-uri.

La capitolul evenimente am facut in premiera o lansare de carte offline, dupa ce Chinezu isi lansase cartea online. Apoi a fost inca o lansare a albumului folk Ninsorium, de Marius Matache, pe timp de canicula si pe malul Dunarii, la Cetate.

Dupa lansarea de carte am facut si o degustare ca la carte, in stilul Branzeturi cum se cuVin.

Bilant 2021. Hai noroc la Branzeturi cum se cuVin 37

S-a intamplat Vineri seara, dupa lansarea de carte, dar am continuat si Duminica la crame #prinDJ, dupa workshop-ul de blogging si social media.

La capitolul socializare am reusit sa-i avem printre noi pe prietenii bloggeri din Bucuresti, Cluj, Iasi, Hunedoara sau Brasov. A fost ca o revansa a tuturor neintalnirilor din 2020.

Calatorii in 2021

A propos de neintalniri, am reusit sa ne intalnim offline la Gala SuperBlog, cu ocazia editiei Spring, chiar daca s-a intamplat in Iunie. Avand in vedere ca Gala de toamna s-a tinut iar online, calatoria la Cap Aurora si evenimentul de 3 zile au punctat inca o victorie pentru 2021.

Am fost si anul acesta in Thassos, dar cum n-am ratat vacanta de vara nici in debutul pandemie, n-a mai fost atat de spectaculos. Singura diferenta a fost ca acum ne-am dus vaccinati. Plus ca erau mai multi turisti decat anul trecut.

Am descoperit Hunedoara Nestiuta, dupa pauza #prinHD din 2020.

Dar am fost in locatii excelente si prin apropierea Craiovei, in Padure la Coveanu.

poza de grup pe lac in padure la Coveanu

Am urcat un pic mai sus #prinGJ la Ranca.

blogolteni in transhumanta pe Transalpina

M-am dat in premiera pe tiroliana si mi-a placut.

Tot in premiera a fost si tirul airsoft.

Am fost si mai aproape de Craiova, la Pensiunea Agroturistica Jianca, unde am reluat seria Secret Santa.

Aici s-a lasat cu mancare traditionala, vinuri oltenesti si jocuri populare, un fel de petrecere de Craciun a blogoltenilor.

Hai la hora!

Abia a doua zi cand am resimtit febra musculara mi-am dat seama ca nu mai jucasem atat de peste 2 ani. Pfff, cum trece timpul in pandemie!

Indiferent ca o sa mai fie sau nu pandemie, presimt ca revenim aici si-n 2022, cu evenimente si mai de soi.

A propos de febra musculara, evenimentele sportive din 2021 au fost mult mai numeroase decat anul trecut.

Evenimente sportive si nu numai in 2021

Anul trecut am prins doar cateva meciuri de handbal in Sala Polivalenta. In 2021 au fost mai multe pana sa reapara restrictiile, plus ca am ajuns si la volei si la basket.

Ba chiar am incheiat anul 2021 en fanfare, Craiova calificandu-se in Final Four la baschet. Spor(t) si-n 2022!

Dar sport nu inseamna doar spectator ­čÖé In primul rand am alergat la Corcova Trail Race, dupa pauza fortata din 2020. Chiar daca a fost ditamai canicula, am dus cei 15 km la capat.

Si ca sa ne razbunam pentru anul trecut, anul asta distractia de la Corcova a durat 3 zile.

In general am alergat mai mult decat anul trecut, atat ca antrenament pentru Corcova Trail Race, dar si pentru ca n-au mai fost inchise parcurile. Se vede si la cantar, fiind la final de an fix la 74 de kilograme.

Mai sportiv am fost si la degustari. Daca pandemia ne-a oprit la #35 cu degustarile, in 2021 am ajuns la #40 chiar cu o degustare cu Crama Corcova.

Ar fi fost chiar mai multe daca nu reapareau restrictiile de toamna.

Insa pana la restrictii am vizitat o crama noua, Castel Bolovanu, unde am degustat in premiera un Cabernet Sauvignon Soare din 1999.

Si evenimentele culturale au fost mult mai numeroase in 2021. Am fost la majoritatea concertelor la Filarmonica, dar si la teatru, la film sau la lansari de carte.

Inchei acest bilant 2021 cu colaborarile personale si cu activitatea pe blog.

Concluzie blogosferica de bilant 2021

In ceea ce priveste colaborarile a fost o crestere de 25% fata de 2020. Spor crescator!

Chiar daca au fost mai multe evenimente offline, am avut timp pentru 275 de articole pe blog, fata de cele 250 din 2020.

Ca tot ziceam de evenimente blogosferice, anul acesta am fost din nou la Webstock. Desi am zambit doar 3 la traditionala poza cu blogoltenii, conteaza ca am pastrat traditia in pandemie.

poza cu blogoltenii la Craiova

Daca anul trecut l-am rezumat in 3 cuvinte, in 2021 am rezumat anul blogosferic in 149 941 cuvinte. Daca vreti sa stiti care sunt, le cititi pe toate pe blog ­čśë

Spor in 2022!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.