Media pe bune, cu sinceritate despre blogging

Mai tineti minte cand v-am spus ca se pregateste ceva? Dupa mai bine de 3 saptamani de pregatire, azi sunt pe sticla la Media pe bune. Nu pe sticla de vin, ci in podcast alaturi de Roxana Stiubei.

Daniel Botea despre blogging la Media pe bune

La Media pe bune

Colegii mei de blogosfera au amenajat in Craiova un studio video in care inregistreaza podcasturi. Roxana e cu Media pe bune, iar cei 3 blogolteni vanjosi cu Comentarii barboase.

Noi facem glume cu ei ca si-au deschis studio de videochat, dar pe 24 Octombrie am fost la un podcast pe bune despre blogging.

Media pe bune cu Daniel Botea si Roxana Stiubei

A fost o discutie amicala si relaxata despre mai multe subiecte, nestiind dinainte care sunt intrebarile si ce domenii vom aborda. Cand m-a intrebat Roxana daca vin, am zis da. Si nici nu eram la degustare ­čÖé

Podcastul contine atat experiente din activitatea de blogger, cat si cateva surprize planuite de Roxana. Cat e de mica, pe atat este de curioasa ­čÖé A alternat intrebarile┬á tehnice cu cele personale si curiozitatile din afara blogosferei cu detalii punctuale.

In calitate de presedinte al Asociatiei Bloggerilor Olteni am povestit despre Craiova Blog Meet 100, despre proiectele ASBO si despre blogging in general.

Daniel Botea ASBO

Daca tot am ajuns la bloguri, am atins si partea financiara. Adica am detaliat despre advertoriale, afacerea din jurul blogului, colaborari, Search Engine Optimization si reclame pe blog. Am dat si cateva cifre din experienta proprie, ca sa nu zica lumea ca „vorbim doar vorbe” si „generalitati generale”.

Dar pana acolo am povestit despre pasiune, know-how si profesionalizare in blogging.

De la bloguri am trecut la hobby-uri si master in expertizare viti vinicola, pe care eu le-am imbinat in domeniul Branzeturi cum se cuvin.

Am atins si subiectul participarii la concursuri gen SuperBlog sau Blogal Initiative. Pe langa partea online, am subliniat de ce este important sa ajungi la evenimente importante ca Webstock, Food Bloggers, SMS Biz si altele.

Acestea fiind scrise, consider ca aveti suficiente link-uri in care detaliez despre ce n-am apucat sa spunem pe larg in podcastul Media pe bune.

la inregistrare in studio

Spor urmaritor!

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.