Toamna se numara SuperBloggerii, iarna finalistii si premiile

Toamna se numara SuperBloggerii, iar numaratoarea inversa a inceput pe 1 Septembrie. Pana pe 1 Octombrie poti sa te inscrii in competitia de blogging creativ SuperBlog, pentru a participa la toate probele. Pai da, pe 1 Octombrie se lanseaza prima proba.

toamna se numara SuperBloggerii

Toamna se numara SuperBloggerii si probele

Daca vrei sa fii finalist si sa participi la Gala SuperBlog, musai sa treci prin toate etapele. Daca vrei doar sa iei pulsul competitiei, te poti inscrie oricand intre 1 Septembrie si 2 Decembrie. Ideal ar fi fost sa iei pulsul in editia de primavara si sa-i cunosti pe SuperBloggeri la Gala estivala. Insa nici acum nu-i tarziu sa incerci.

Daca vrei sa stii in detaliu care-i treaba cu SuperBlog, te sfatuiesc sa citesti cu atentie regulamentul competitiei.

Iar daca ai neclaritati, membrii mai vechi din grupul SuperBlog vor fi bucurosi sa te ajute cu sfaturi. Din punctul meu de vedere atat regulamentul cat si inscrierea in grupul SB sunt un must have de toamna.

Atentie, pentru a participa in competitia SuperBlog trebuie sa indeplinesti cateva conditii:

  • blog cu vechime de minimum 3 luni,
  • cel putin 20 de articole publicate,
  • articol de inscriere in competitia SuperBlog publicat la tine pe blog.

Pentru alte cerinte mai speciale gasesti detalii pe blogul SuperBlog.

Dupa ce te-ai inscris, articolul de inscriere este aprobat si ai acces la platforma. Iar de la 1 Octombrie ai acces la o proba la cateva zile, pana pe 2 Decembrie.

Dupa 2 luni de competitie se numara SuperBloggerii finalisti si premiile, apoi se definitiveaza clasamentul.

A zis cineva premii?

Vor fi premii de etapa in lei, produse, vouchere si servicii, dar si 3 premii pentru cei mai bine clasati SuperBloggeri:

  1. 3000 lei + trofeul SuperBlog,
  2. 2000 lei,
  3. 1000 lei.

Clasamentul este stabilit pe baza punctelor rezultate in urma jurizarii. Pai da, fiecare proba este jurizata, iar articolele trebuie sa respecte brief-ul.

Daca am zis de brief, musai sa spun si despre deadline. Daca nu incarci in platforma articolul aferent unei probe pana la 23:59 in ziua de deadline, primesti penalizare si-ti scad punctele in clasament.

Asta ca sa vezi ca-i competitie serioasa, in care se apreciaza:

  • creativitatea,
  • respectarea cerintelor,
  • respectarea dead-line-urilor,
  • abordarea cat mai originala probelor.

Daca inca nu te-ai speriat de maratonul blogosferic, te invit sa rasfoiesti probele din editiile trecute. Poti sa vezi care au fost cerintele si cum cum le-au abordat castigatorii.

Daca te tine creativitatea si competitivitatea, sper sa ne vedem la Gala SuperBlog 2022. Bonus de la mine, vei afla care-i treaba cu storytellingul si aschia ­čÖé

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.