Craiova Blog Meet 114 cu de toate

Craiova Blog Meet 114 vine doar la o saptamana de la Blog Meet-ul din Iulie. Pai da, fiind luna de vacante ne-am intalnit in prima saptamana de August, nu in ultima cum facem de obicei.

Se pare ca am ales bine data, pentru ca am fost mai multi decat data trecuta 🙂 Am fost 6 in Iulie, 9 in August, in Septembrie revenim la 2 cifre.

Craiova Blog Meet 114

Craiova Blog Meet 114 in ziua derbiului craiovean

Iar s-a nimerit ca intalnirea de Blog Meet sa coincida cu zi de fotbal. De data asta a fost chiar mai special, fiind derby local intre cele 2 echipe de fotbal din Craiova. Nu mai reiau explicatiile de data trecuta, le gasiti in link-ul de la inceput.

Altceva vreau sa subliniez, ca sa corectez cateva afirmatii gresite de la Digi Sport. Bania impartita in 2 este mult spus, deoarece exista cel putin 4 feluri de craioveni:

  • unii tin cu FCU,
  • altii tin cu CSU,
  • exista si craioveni care tin cu ambele echipe,
  • majoritatea o formeaza craiovenii pe care nu-i intereseaza.

Ar mai fi loc si de felul 5, cel putin cand joaca echipele craiovene intre ele. Bania era impanzita aseara de politie, jandarmerie, politie locala si alte forte de mentinere a pacii.

Insa poti sa vezi care este tendinta majoritara in zilele de meci, in care joaca doar una dintre echipele Craiovei. Stadionul nu este plin, insa centrul vechi si terasele din cartiere sunt arhipline.

E drept ca multi se mai uita si la TV stand la terasa, insa asa ne-am uitat si noi data trecuta. Adica mai mult am vorbit decat am privit meciul.

La fel si-acum, am stat la taclale si la bere pana cand s-a terminat prima repriza, apoi am plecat acasa pe jos.

Terasele pline, bancile de pe Calea Bucuresti pline, masinile circulau cu voiosie, iar lumea era la plimbare de seara. Deci cam asa a fost cu derbiul care a impartit Bania in 2.

Noi am avut de impartit o Pizza Quattro Formaggi Party in 4

Noi am fost mai castigati, pentru ca am impartit o Pizza Party Quattro Formaggi la Il Forno.

Pizza Il Forno

Ne-am racorit cu bere si inainte si dupa pizza, apoi timp de-o repriza de meci.

Hai noroc la Craiova Blog Meet 114!

Pai nu degeaba in primul weekend din August se sarbatoreste Ziua Internationala a Berii. Am zis weekend, pentru ca nu n-am reusit sa ne intalnim Vineri, ci Duminica 🙂

Dar sunt pregatit cu kitul de provizii Heineken Silver pentru vreme caniculara.

Ziua Internationala a Berii

Revenind la Craiova Blog Meet 114, am facut chiar 2 poze de grup, prima cu Iulian, care se grabea la film.

Iulian Fira in fuga la Blog Meet

Apoi inca una dupa ce-au venit si ceilalti bloggeri. Noi sa fim sanatosi, berea sa fie rece si sa ne revedem in Septembrie.

Pana atunci va las cu imagini de la Il Forno #114.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.