Finalizarea proiectului IRAD, Implica-te Responsabil, Actioneaza, Decide

Am ajuns la finalizarea proiectului IRAD – Implica-te Responsabil, Actioneaza si Decide, dupa ce v-am povestit deja cateva etape.

Finalizarea proiectului IRAD

Mai tineti minte cand va spuneam in primavara trecuta despre lansarea IRAD?

Este un proiect desfasurat de Asociatia Active Yourope in parteneriat cu Icelandic Human Rights Centre, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania. Programul este finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 si s-a adresat liceenilor din Bailesti si Segarcea.

Camelia Neagoe

A urmat in vara un training cu metode nonformale pentru educatie civica. Au participat profesori de la liceele din Bailesti si Segarcea, iar trainer a fost o persoana din Islanda, cu multa experienta in educatie nonformala.

cursanti training IRAD la Sinaia retrospectiva 2022

Apoi i-am pregatit pe liceeni sa evite Fake News si sa aprecieze Media Literacy.

Segarcea, finalizarea proiectului IRAD

Intre timp am sumarizat toate activitatile intr-un material video. Impreuna cu managerul de proiect Camelia Neagoe, am raspuns intrebarilor Roxanei Stiubei de la Media pe bune.

Finalizarea proiectului IRAD

Pentru mine a fost o placere sa-mi amintesc principalele momente la care am participat in cadrul proiectului. Dar si sa vad imagini din etapele la care n-am fost prezent, detaliate de Camelia.

Camelia Neagoe si Daniel Botea la finalizarea proiectului IRAD

Sper ca proiectul sa fie un mic pas pentru elevii si profesorii implicati, insa un mare pas pentru comunitatile din Bailesti si Segarcea.

Ca sa va faceti o idee mai clara despre finalizarea proiectului IRAD, va invit sa urmariti inregistrarea video.

Spor implicator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.