Am inaugurat Vinaltus, noua sala de degustare din Almaj. Stiam de ceva vreme vinurile Demeter, acum Iustin Urucu ne-a prezentat si locul de provenienta.
Vinaltus, vin din soare de la Viile Almaj
Chiar la intrarea in Almaj este crama lui Iustin Urucu, cea mai noua locatie oenoturistica din Oltenia.
Ne-a primit cu muzica si vin la rece.
Bineinteles si cu racituri de incalzire 🙂
Dupa ce ne-am salutat cu gazdele si cu iubitorii vinurilor deja asezati pe terasa, am facut un tur de crama.
Mai intai am vizitat salonul interior, in care mai tarziu am intrat cand a inceput ploaia.
In interior sunt bine prezentate vinurile de Almaj marca Iustin Urucu.
Din sala se vede si salonul de degustare.
Am ajuns si acolo, sala de degustare fiind chiar in compartimentul baricurilor.
N-am fost singurii care au vizitat sala de degustare.
Am vazut si sala tancurilor de inox si cateva utilaje folosite la vinificatie.
Mi-am si facut un selfie in geamul cu viticultura si vinificatie.
Iar in spatele meu pe deal sunt Viile Almaj, din care se produc vinurile lui Iustin Urucu.
Petrecere si vin de la Iustin
Mai un vin rece, mai o muzica buna a trecut timpul soarelui si-au venit norii. Cred ca au si cobit ei putin 🙂
Ne-am bagat in interior, am iesit din nou afara, iar a venit ploaia, nu ne-am plictisit.
Alaturi de vinurile bune si reci, trupa McDorin Band si Francisca Dascalu ne-au ajutat sa ne simtim de minune.
A propos de formatii, am apucat sa facem poze de grup in anumite formatii pana cand sa vina ploaia. Aici Iustin era in grup de wineloveri.
Aici era formatie academica.
Iar aici dadeam noroc in interior, in asteptare de porcusor.
Am facut multe poze la crama Vinaltus, dar sunt si eu prin cateva.
Aici m-au prins chiar cand imortalizam ceva, cu ochii in soare 🙂
Cred ca asta era imaginea pe care o vanam, cand am fost vanat la randul meu 🙂
Petrecerea a continuat, insa noi am ramas doar pana cand a aparut purcelusul preparat in stil sarbesc.
Asa arata minunatia gata preparata, care se mananca rece.
Si asa era la cateva secunde dupa dezmembrare.
Daca purcelusul a fost sarbesc, prazul a fost oltenesc. La fel si carnaciorii 🙂
Sa fie intr-un ceas bun, ca vinurile sunt deja foarte bune!
Hai noroc!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei