Sarmale de post am la Miercurea fara carne, chiar daca eu nu tin post. Cum insa postez in zilele de Miercuri meniul fara carne, azi s-a nimerit post in post(are) 😉
Mic dejun frugal
Pentru de dimineata am avut icre pe paine, rosii cherry, branza si masline de Thassos.
In intervalul dulce banana si ciocolata neagra am bagat, insa de fotografiat am uitat. A mai fost si-un ceai fierbinte, in ton cu vremea de afara. Dar nici pe el nu l-am imortalizat.
Sarmale de post la pranz si orez mai pe seara
La pranz am bagat o portie de sarmale de post. Asa scria la Auchan Gastro pe ele, asa le-am zis si eu. Puteam sa le zic si sarmale vegane, cum le spune Oana Cuzino, dar am pastrat denumirea comerciala.
Le-am combinat cu mamaliga si-un ardei iute.
Seara am dedicat-o unor placeri de sezon, cum ar fi muraturile. N-am facut mancare de muraturi, dar savurat gogonele si morcovi din rezerva de muraturi de pe balcon.
Ca sa nu fie singure muraturile, le-am asortat cu mancare de orez. Frunza de telina tot din muraturi am lua-o, doar ca am numarat-o la decor.
Mai pe seara completez cu ceva nuci si bere, ca sa mearga cu meciurile de Champions League de la televizor.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei