Anaglife sportive 3D

1 Iulie nu inseamna doar ca TVA s-a marit in dimensiune pana la 24%. Principalele 2 publicatii sportive au debutat pe piata in format tridimensional, urmand trendul 3D.

3D - anaglife sportive

Nu sunt innebunit dupa  editiile de colectie. Dar din curiozitate as fi cumparat ambele ziare sa vad ce au tridimensional in ele. Faze senzationale, prietene de fotbalisti, blaturi 3D… sau ce?

Ziare de sport cu format 3D

Ghinion! Tirajul a fost unul normal si daca in alte zile ramanea pe tarabe, azi s-a epuizat inca de dimineata.

Mi-am reamintit ca am in biblioteca o carte veche cu Anaglife Geometrice. Si probabil in lipsa ziarelor 3D imi voi reaminti senzatiile din liceu acolo. Adica uitandu-ma cu ochelarii colorati la imaginile din carte.

Daca nu aveti cartea dar aveti ochelarii ros-albastri am gasit mai multe anaglife geometrice la andrian.ro. Merita o incercare.

Imi amintesc ca la inceput nu toti colegii mei reuseau sa „ridice” imaginile din carte. Dar dupa putin antrenament senzatia este super.

Daca vreti senzatii 3D si mai tari, exista firme specializate care se ocupa cu asa ceva. In Craiova va recomand Vireal.

Vorbeam de la anaglifele geometrice, care „se ridica in spatiu”. Anaglifele sportive de azi n-au reusit sa se ridice nici macar la asteptarile mele. Desi reclama la TV a facut pofta cititorilor, probabil criza si TVA au facut sa ne punem pofta-n cui.

Nici Gazeta Sporturilor si nici ProSport n-au vrut sa riste tiraje mai mari si n-am avut ce sa ridic nici macar de la taraba 🙂 Macar sa avem subiecte sportive si nu can-can-uri de pe langa sport!

In rest, sa speram ca vom avea subiecte marete si ca sport nu inseamna doar fotbal. Mai ales ca performantele sportive romanesti se inregistreaza in alte domenii, mai putin mediatizate.

Si ca sa nu taiem copacii degeaba, sper sa nu se mai confunde sportul cu declaratiile patronilor de echipe.

Spor intelegator!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.