Paul tine cu Espana! Si eu :)

Se apropie de final(ã) cea mai frumoasa competitie dedicata fotbalului. Campionatul Mondial isi desemneaza castigatoarele. O singura echipa va castiga Cupa Mondiala din Africa de Sud. Paul stie cine:)

Paul zice ca... Espana

Insa castigatoare de drept sunt toate cele 4 echipe din cele 2 finale.

Ce vrea Paul?

Pentru finala mica „caracatitoiul” Paul a presimtit inclusiv mirosul de friptura pe care-l il pregateau fanii germani si a prezis victoria nemtilor in meciul cu revelatia Uruguay.

Pentru finala mare Paul e pe gustul meu, chiar daca nu aveam ganduri „culinare” precum ultrasii nemti :). Paul zice ca Spania va fi campioana mondiala.

Tin cu Spania in primul rand pentru ca sunt latini ca si noi. Cred ca este o afinitate nevazuta pe care o accept fara prea multe intrebari. E drept ca si Olanda joaca frumos, dar parca nu la nivelul Spaniei.
Pentru echilibru, publicul din Africa de Sud va fi al 12-lea jucator al Olandei, tot din ratiuni de cultura si traditie.

Va fi o finala echilibrata din toate punctele de vedere, chiar si din al meu 😉 Sper ca va fi si o finala frumoasa. Mai sper sa nu fie „urâtita” de greseli ale arbitrilor.

Fie ca sa castige cel mai bun!!! Visca Espana 🙂

One Response

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.