Masa verde vs. Iarba verde

O masa verde este extraordinara pentru organism, care beneficiaza 100% de nutrientii din legume, verdeturi si fructe, acestia nemaipierzandu-se prin fierbere, coacere etc.

Si o iesire la iarba verde este extraordinara, mai ales daca e insotita de miscare si de gandire pozitiva.

Dar de ce sa prefer masa verde in dauna ierbii verzi sau invers? Am sa incerc sa impac ambele posibilitati.
Dar despre ce este vorba?

Victorie la „masa verde”

S-a tot vorbit saptamana trecuta despre Universitatea Craiova ca va castiga la „masa verde” meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din cauza unei datorii neplatite de gorjeni in contul lui Dinamo.

masa verde la fotbal

Mitica de la Liga a anuntat bomba, comisiile au dat verdictul final iar la inceputul etapei se stia cu siguranta un singur scor: Pandurii Tg. Jiu – U. Craiova 0 : 3.

Asa arata si programul etapei vineri, la GSP. Da’ uite ca si-a bagat dracu’ coada si s-a schimbat schimbarea, iar meciul se joaca pe iarba verde de la Tg. Jiu.

S-a enervat Jiji pe o asa situatie si l-a convins pe finu’ Borcea sa accepte o amanare a datoriei de la gorjeni. Ca plateste Jiji, doar nu-l fac pe el 500.000 de euro. Pai nu va ziceam de ce nu-mi place Steaua. Inca un motiv de cacariseala.

Ghinion, intre timp l-a „facut” fantoma Unirii Urziceni si azi, 13 septembrie, are sansa de a-si reconfirma supranumele nou primit. Cu o conditie, ca si Craiova sa faca 3 puncte la Tg. Jiu, dar nu oricum. Sa bata tot cu 3:0.

Ca sa fie masa masa (si verde) si casa casa (si inchisa) la urmatoarele meciuri ale Universitatii Craiova.

Si ca sa fie o solutie naturala (verde-inchis) prin care se impaca si capra si prazul. Cu beneficii extraordinare pentru sanatatea campionatului intern si a unora cu idei bolnave.

Masa verde si sanatoasa!  (macar acasa, daca la fotbal s-a „sucit”)

Tags:

3 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.