Natural, Facebook like… recommend & Share

Natural, la fel de natural ca Aloe Vera, poti sa folosesti un buton de Facebook Like la finalul articolului de pe blog pentru a permite cititorilor sa-si exprime parerea/placerea pe Facebook.

Facebook Like

Poti chiar sa lasi cititorii sa dea Recommend sau Share articolului tot pe Facebook, de pe blogul tau. Evident, pentru cine are cont pe Facebook 🙂 Asta ca sa vedeti ca FB e bun si la altceva decat poze sau prietenii.

Facebook Like

Nu stiu cum e la altii, dar pe Blogspot mai intai public postarea (pentru a afla URL-ul) si apoi completez datele in widget pentru a genera codul de Like. Pentru a afisa un buton Facebook-Like in postare, mergeti la widgetul Facebook Like si completati cu URL-ul postarii, iar codul generat se introduce la sfarsitul postarii.

Facebook Share sau Recommend

Un link de genul http://www.facebook.com/share.php?u=URL face Share sau Recommend in Facebook pentru respectivul URL.

Daca vrei sa folosesti si o imagine in genul Facebook,  ai mai jos un exemplu cu codul folosit pentru a afisa acest buton:
„Iti place? Recomanda pe Facebook!”

Copiezi codul la finalul postarii si ai un asemenea buton. Evident, nu uita sa pui in cod URL-ul tau. Pentru ca butonul Facebook sa-si faca treaba pentru  blogul tau.

Succes!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.