Indirecta de stanga, dreapta …

Lucian Bute i-a incantat doar pe telespectatorii din alte tari cu diverse procedee pugilistice. Cei autohtoni au avut parte numai de „perversa de la Parlament”. Hai sa detaliem indirecta de stanga, dreapta…

indirecta de stanga, dreapta, perversa de la parlament

Fara sa-i PeSe De situatie, dar urmarind sa castige de pe urma ei, un pesedist s-a inflamat in parlament. Post eveniment, pe tema netelevizarii meciului lui Lucian Bute.

Pe De Laturi ca de obicei, PDL-istii i-au tinut isonul uitand ca ei guverneaza. Si mai ales ca promisesera chiar un meci al campionului in Romania.

Ca sa nu fie nici ei mai prejos, liberalii si-au umflat PeNeLe. Si-au amintit de comuna natala a campionului, care este liberala šŸ™‚

Indirecta de stanga, dreapta si nimic direct la TV

Acestea fiind zise, principalele 3 partide resonsabile (?!) pentru soarta tarisoarei noastre au mai bifat un subiect si o zi de munca in Parlament. Netelevizarea in direct la TV a fost scaldata cu indirecta de stanga, dreapta si de tot spectrul.

Corecta mi s-a parut doar atitudinea campionului Lucian Bute. A refuzat aparitia directa la (ne)televiziunile din tara. In semn de protest fata de televizarea meciului… doar in alte tari.

Nu este un eveniment singular. PartideleĀ nationalei de handbal sau ale nationalei de tineret U21 au avut aceeasi soarta din partea televiziunilor „importante”. Desi era vorba despre reprezentative nationale ale Romaniei.

Televiziuni de…, politicieni de…!

La ce v-ati gandit?Ā Eu ma gandeam la „cablu” si la „cĆ¢rpa”.

Spor(t)!

3 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.