Preturi produse Aloe Vera Forever

N-am terminat cu analiza vizitatorilor blogului. Azi vin in sprijinul celor care au ajuns pe blog cautand diverse informatii. Evident, cele mai cautate informatii sunt despre Aloe Vera. Si preturi produse Aloe Vera de la Forever.

preturi produse Aloe Vera

Preturi produse Aloe Vera de la Forever

Vizitatorii blogului vor sa stie mai multe despre preturi produse Aloe Vera de la Forever. Am sa-i ajut cu un Catalog de produse Forever.

Aici sunt descrise atat produsele cat si preturile cu care pot fi achizitionate.
ATENTIE:

 • pentru fiecare articol sunt 3 preturi produse Aloe Vera, deoarece exista 3 modalitati de vanzare.
 • cele 3 preturi disponibile sunt urmatoarele:
  • pret de lista,
  • pret pentru membrii Forever (discount NDP 15%),
  • preturi de depozit pentru membrii Forever in functie de nivelul din cadrul sistemului, cu reduceri incepand de la 30 %.
 • pretul este in Euro, fara TVA.
 • Update: din 2011, pentru Euro se foloseste cursul  BNR din ziua platii, calculat cu 2 zecimale.

Daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (vezi preturile NDP) pentru comenzi de minim 25 Euro + TVA).

Preturi produse Aloe Vera fara inscriere

Poti insa sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 25 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, insa la pret de lista. Exemplu:

Iata la ce pret poti cumpara online gel de Aloe Vera de la Forever, fara comanda minima si fara inscriere. La fel pentru toate celelalte produse pe care vreti sa le cumparati online.

Pentru orice neclaritate va stau la dispozitie, insa acum am sa detaliez despre cele 3 preturi.

Pentru cineva care vrea sa cumpere gel de Aloe Vera fara sa se inscrie in sistem, pretul recomandat de vanzare este in link-ul de mai sus.

Adica persoana respectiva va plati acel pret final, cu Tva inclus. Si va cumpara acest produs online. De obicei acest pret se gaseste pe internet cand cautati un anumit produs.

Pentru cineva care vrea sa cumpere inteligent, cu reducere de 15%, este necesara inscrierea in sistem si o comanda de minim 25 Euro fara Tva.

Preturi produse Aloe Vera cu inscriere Forever online si offline

Pentru inscriere sunt 2 modalitati:

 • inscriere online,
 • inscriere fizica la depozitele Forever.

Inscriere Forever online

Pentru inscrierea online la Forever trebuie sa va faceti cont in sistem. Pentru cont trebuie sa completati datele conform instructiunilor din acest video demonstrativ.

Inscriere Forever la depozit

Pentru inscrierea fizica la un depozit Forever este necesara o copie dupa buletin si completarea unor formulare (de inscriere, de comanda etc.). Un catalog de inscriere costa 10 Ron si contine formularele necesare inscrierii si un catalog de produse.

De exemplu, pentru inscriere am luat o comanda minima continand:

 • 1 Aloe Vera Gel – 1 litru,
 • 1 supliment alimentar – 100 tablete de Vitamina C,
 • 1 crema de corp pe baza de Aloe Vera
 • 1 deodorant unisex cu Aloe Vera, care nu contine saruri de aluminiu sau zirconiu ca antiperspirantele, nu pateaza hainele si va tine cel putin 4-5 luni.

In acest caz pretul pentru Aloe Vera Gel din catalog este de 19,51 Euro. Beneficiezi de o reducere de 15% fata de situatia in care ar ai fi cumparat doar acel produs, fara a fi inscris.

Si celelalte produse din comanda minima au o reducere de 15%. Odata inscrisa, o persoana va beneficia permanent de reducerea de 15% ori de cate ori face o comanda. Cu conditia ca valoarea minima a comenzii sa fie de 25 Euro fara Tva.

Bineinteles, comanda va contine ceea ce doriti sa cumparati. Varianta de sus fiind doar un exemplu de lucru. Pretul cu reducere de 15% se mai numeste si pret NDP.

Reducere de 30%

Exista si al treilea pret, cu reducere de 30%. Persoanele care s-au convins de calitatile produselor vor sa le achizitioneze cu cel mai mic pret posibil. Singura conditie este ca in decurs de 2 luni consecutive, comenzile unei persoane inscrise sa totalizeze 2 puncte. Din acel moment, urmatoarele comenzi se vor face beneficiind de reducere de 30%.

Pentru cine doreste sa aiba reducerea maxima de 30% chiar dupa prima comanda, se recomanda un pachet de start continand 32 de produse reprezentative. Pachetul costa 357,85 Euro (pret fara Tva) si are avantajul de valora 2 puncte. Contine insa produse gratis de 110 Euro. Adica economisiti 110 Euro fata de varianta in care ajungeti la 2 puncte prin comenzi repetate in decurs de 2 luni consecutive.

In orice situtie se ajunge la cele 2 puncte, persoanele vor cumpara de aici incolo cu reducere de 30% din pretul din catalog. Pretul cu reducere de 30% se mai numeste si pret de depozit.

Varianta de start rapid este recomandata si persoanelor care vor sa beneficieze de oportunitatea de afacere oferita de Forever. Practic este cea mai ieftina franciza. Sunt mai multe variante de pachet de start rapid, va astept cu comentarii pentru lamuriri.

Spor inteligent!

5 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.