Bauturi cu Aloe Vera: P(r)ET

Despre Aloe Vera se spune ca este regina plantelor. Iar efectele plantei pentru organismul uman sunt cunoscute de mii de ani. Hai sa facem diferenta intre bauturi cu Aloe Vera si bauturi pe baza de Aloe Vera.

Bauturi cu Aloe Vera

Bauturi cu Aloe Vera, nu pe baza de Aloe Vera

In zilele noastre se spune ca multe produse contin Aloe Vera. Sau cel putin asta vedem pe etichete si in reclamele TV.

Am spus mai demult despre importanta etichetei si a ingredientelor si chiar am discutat pe baza unei cautari pe Google dupa „aloe vera cu apa„.

Nu mai reiau discutia pe baza raportului pret-concentratie, iar despre Aloe Vera am scris atat de multe incat am sa reamintesc doar de ce Aloe Vera de la Forever.

Cu motivul nr. 8 din link-ul de mai sus si cu imaginea de la inceput vreau sa fac legatura.

Hai sa ne uitam la eticheta cu ingrediente

Da, exista bauturi cu Aloe Vera la PET transparent. Si desi denumirea este Aloe Vera King, regina plantelor isi pierde proprietatile benefice in contact cu lumina. Cei peste 200 de compusi activi sunt fotosensibili. De aceea bidonul galben de la Forever este triplustratificat.

De fapt, si pe eticheta lu’ „King” scrie ca trebuie ferita de actiunea razelor solare. Mai scrie si ca primul ingredient este apa.

ingrediente la bauturi cu Aloe Vera

Ei sunt transparenti (ca PET-ul), doar P(R)ET-ul este „colorat”. Noi doar trebuie sa intelegem mesajul.

Daca ati incercat diverse bauturi cu Aloe Vera la PET transparent si P(r)ET „concentrat”, v-as propune sa incercati si varianta adevarata. Si dupa aceea sa-mi spuneti daca ati mai baut vreodata sanatate.

Bauturi pe baza de Aloe Vera

Aici aveti link-ul pentru Aloe Vera Gel dar si pentru celelalte bauturi nutritive pe baza de Aloe Vera:

Aveti informatii si ingrediente despre fiecare, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia.

Spor!

11 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.