Miercurea fara carne 19Oct2011

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Daca e Miercuri, atunci e fara carne. Cel putin pentru mine. Si daca din meniurile de Miercuri prezentate pana acum n-ati avut ce sa alegeti, sau nu sunt pe placul vostru, nu-i nicio problema. Pentru 19Oct2011 va invit la un meniu pe 365 de zile.

365 de meniuri de post

Miercurea fara carne 19Oct2011

V-am spus ca particip la un curs de nutritie, iar printre beneficiile acestuia a fost si cartea „365 de meniuri pentru 365 de zile”.

Nu numai pentru zilele de Miercuri. In plus, meniurile sunt pentru fiecare zi si pentru fiecare luna, tinand cont de anotimp, posturi, sarbatori si traditii.

Acum inca citesc cartea, ca s-o inteleg in intregime. Dar pe urma sa va tineti la meniuri šŸ™‚ De fapt sunt si meniuri pentru un an intreg, dar si sfaturi alimentare sanatoase, retete si optiuni alimentare.

Pana cand incep cu meniurile din carte, un sfat pe care l-am prins de la curs: In fiecare zi cel putin o masa sa contina cruditati.

Pentru de dimineata am avutĀ oua fierte moiĀ cu mamaliga.

La pranz: am bagat ardei umpluti cu ciuperci, acompaniati deĀ mamaliguta.

Miercurea fara carne 19Oct2011

Seara, ca sa respect invatatura cu cruditati, ma asteapta cu salata de varza cu morcovi si marar/patrunjel.

Va doresc pofta buna si inspiratie pentru miercurea fara carne!

Spor!

Save

10 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.