Dus(h)ul cu vorba la TV

Va mai amintiti care a fost primul indemn la protest dupa demiterea doctorului Arafat? Nu ma ocum cu dushul cu vorba la TV dar am retinut cand Antena 3 ne-a indemnat sa stingem luminile la ora 21 pentru 5 minute. Era o actiune in semn de solidaritate cu doctorul Raed Arafat.

Dushul cu vorba

Dushul cu vorba

Nu prea ma uit eu la TV iar la antene nici atat, dar mi s-a parut o initiativa de bun simt si i-am dat curs. N-am fost singurul, am mai vazut lumini stingandu-se exact atunci. Coincidenta?

Coincidenta sau nu, exact gandul asta mi-a venit azi, cand se anunta (iar) un discurs prezidential. Cam multe in ultimul timp. Nu ca m-ar afecta, pentru ca oricum folosesc telecomanda B-inteligenta 🙂

Ma gandesc insa la cei care se uita la TV doar pentru a-l dezaproba pe presedintele-jucator-vorbitor. Pentru a-si face nervi sau doar pentru a-i zice cateva de dulce cand il aud vorbind la TV.

La ce va ajuta fratilor?

Mai ales ca astfel de „mesaje” cu dushul cu vorba sunt programate mai pe seara. Adica atunci cand audienta este maxima. Adica exact cat sa-ti faci sange rau si ganduri negre inainte de culcare.

Cum ar fi ca de fiecare data cand sunt astfel de „mesaje” nu doar sa schimbam canalul ci sa stigem lumina in toata casa. S-ar vedea si mesajul nostru, s-ar face economie si la electricitate si la nervi. Iar in timpul asta am putea sa ne gandim linistiti la ale noastre, sa stam „de vorba cu noi insine” fara a fi influentati de media.

Stati linistiti, daca si-ar da demisia s-ar auzi ca atunci cand marcheaza gol Romania. Cand toti vecinii isi striga bucuria instantaneu 🙂 Asa ca nu pierdeti nimic.

Sau daca nu va place sa stati cu lumina stinsa, mai bine mergeti si faceti un dus. Este mai sanatos si mai relaxant decat sa te enervezi in fata TV-ului.

Ne-am aduce aminte de vremurile in care nu erau atatea televiziuni. Iar TVR fusese amanetata in fiecare seara de tableta lu’ tovu’ Paul Everac. Ei bine, in jumatatea aia de ora, decat sa asculte ce vrea… Paul,  multa lume se ducea sa faca baie.

Nu e gluma, incepusera se se planga cei de la etajele superioare pentru ca scadea presiunea la apa calda.

Ce spuneti, am dreptate?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.