Ghici spanzuratoare electorala

Ghici spanzuratoare electorala chiar azi este 1 iunie. Daca vreti sa va amintiti de copilarie, puteti juca spanzuratoarea.

Ghici spanzuratoare electorala

Daca aveti peste 18 ani si drept de vot, puteti sa-i „ghiciti” sau sa-i „spanzurati” pe urmatorii candidati, prin comentarii la acest articol.

Ghici spanzuratoare electorala Marinica Dinca

Ghici spanzuratoare electorala Olguta

ghici spanzuratoare electorala Solomon

Acesta este un pamflet. Dar si un concurs cu premii blogosferice.

Cine ghiceste primul cele mai multe solutii primeste un review al blogului sau posibilitatea de a scrie un guest post la mine pe blog, daca nu este inca blogger.

Urmatorul clasat primeste un guest-post scris de mine la el/ea pe blog sau un interviu la mine pe blog, daca nu este inca blogger/bloggerita.

Aveti voie cu mai multe incercari, la care eu voi raspunde cu apa sau foc, dupa caz. In caz de baraj, juriul format din Je va aprecia incercarile cele mai inspirate ale celor aflati la egalitate.

Desi imaginatia este binevenita, voi sterge comentariile care au un limbaj neadecvat sau jignitor.

Concursul incepe pe 1 Iunie si se termina cand se ghicesc toate 3 raspunsurile. Daca pana pe 9 Iunie, la ora 19, nu ghiceste nimeni, voi afisa solutiile ghici-spanzuratorilor electorale. Apoi pe 10 iunie vom calcula impreuna cine sta cel mai bine cu raspunsurile si voi anunta castigatorii.

Spor-ghicitor!

24 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.