Bijuterii de viitoare familie

Azi este de spre bijuterii de viitoare familie. Se mai tine obiceiul ca atunci cand se anunta logodna sa daruiesti persoanei iubite un inel de logodna si bijuterii?

Bijuterii de viitoare familie

Bijuterii de viitoare familie

Pe vremea mea asa se purta 馃檪 Asa se face ca intr-o zi friguroasa de Decembrie, in loc sa caut brad, globuri si cadouri de聽Craciun, cautam un inel de logodna. Dar nu oricare. Aveam in minte tot felul de 聽bijuterii cu cristale, asa cum vazusem eu prin filme.

Ehei dragii mosului si daca tot eram pe post de Mos Craciun, sa va povestesc cum s-a intamplat. Si cand s-a intamplat.

Se intampla hat-departe in timeline, cu aproape 20 de ani in urma. Pe vremea aceea „nu se exista” nici feisbuc si nici posibilitati de cautare online sau de livrare la domiciliu. Asa ca mi-am luat bocancii in picioare si picioarele la spinare si am pornit in cautare.

Ma asteptam eu sa fie forfota mare la cadouri, dar sa stau la coada ca sa ma uit la bijuterii, n-as fi crezut. Parca ca toata lumea se hotarase sa se logodeasca/casatoreasca/daruiasca in acea iarna. Dar daca tot era un „punct de inflexiune” in viata mea, am zis ca trebuie sa rezist.

Pentru cei care nu recunoasteti senzatia, puneti-va in pielea unui barbat caruia nu-i place nici „shopping-ul” si nici aglomeratia. Dar rezista frate, ca tocmai pregatesti un moment crucial din viata ta! Asa ca am rezistat cat am rezistat si m-am trezit la un moment dat in fata vitrinei cu inele, care mai de care mai stralucitoare, cu si fara cristale.

Acu-i acu! Din spate „rezistau” altii, iar mie-mi sclipeau ochii spre toate inelele, exact cum sclipesc luminitele in bradul de Craciun. M-am concentrat, mi-am zis ca trebuie sa gasesc cel mai frumos inel de logodna. Si deodata celelalte modele s-au estompat si mi-a sarit in ochi un model simpatic, simplu si elegant. N-avea cristal, ca in visele mele, dar avea acel ceva care mi-a placut.

Am facut un ultim efort pentru a stopa „rezistenta” din spate, am memorat modelul, locul si pretul. Si m-am gandit ca mai spre seara trebuia sa revin cu persoana iubita pentru a vedea „alegerea”. Norocul meu de atunci si de atunci incolo a fost ca ne-am potrivit.

Dupa 20 de ani

Dupa 20 de ani imi dau seama ca a fost o decizie importanta in viata mea. Iar frumusetea inelului ales atunci a fost punctul de plecare intr-o viata de familie mai mult decat frumoasa.

Coincidenta sau nu, modelul inelului de logodna aduce un pic cu medalionul din prima imagine de la LuxuryGifts.

inel de logodna

Particip cu acest articol la聽SuperBlog 2012.

Spor stralucitor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.