Ziua Mondiala a INTERNETULUI

Azi, 29 Octombrie este Ziua Mondiala a Internetului, inventie de care se bucura peste 35% din populatia din intreaga lume.

Ziua Mondiala a Internetului

Ziua Mondiala a Internetului

Internetul a fost accesibil pentru unii inca de acum 39 de ani. Romania este pe orbita internetului de fix 13 ani, pe care-i aniversam azi.

Pe 29 Octombrie 1969, profesorul Leonard Kleinrock, de la Universitatea Stanford, a incercat sa trimită, litera cu litera, cuvantul „login”. Unde? Catre un computer de la Universitatea Los Angeles, la o distanta de 500 de km. Cei de la UCLA au putut citi primele două litere, iar la cea de-a treia sistemul s-a prăbusit.

Ca sa parafrazam, a fost un mic pas pentru internet, dar un pas mare pentru o revolutie viitoare si pentru o uriasa conexiune.

Daca nu credeti ca este asa, inchipuiti-va cat de mult v-ar lipsi azi internetul. Dar pentru asta ar trebui sa fiti izolati cumva, astfel incat sa nu-l puteti accesa. Nu-i asa ca un lucru valoreaza mai mult atunci cand n-ai acces la el 🙂

Eu ma izolez voluntar timp de 2 saptamani in vacanta de vara. In rest e mai greu sa ma lipsesc de internet. La voi cum este situatia? Va ajuta netul, va incurca? Sau va este indiferent?

Indiferent de optiuni, s-aveti net stabil si rapid!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.