Save the Children

Chiar daca pe 9 Noiembrie nu sunt in Bucuresti pentru evenimentul Save the Children, va invit la All Time Clubbing pentru o cauza nobila.

Save the Children

Save the Children

All Time Clubbing.com si Kristal Club vor organiza un eveniment caritabil cu sprijinul organizatiei ”Salvati Copiii Romania“.

Puteti salva viata unui copil care n-a ajuns inca la varsta de 1 an. Ganditi-va ca sunt apoape 2000 de copii in Romania care mor anual inainte de a implini varsta de 1 an. Motivele sunt diverse, insa situatia se poate imbunatati daca dam o mana de ajutor.

De exemplu sa participam la acest eveniment caritabil. Banii rezultati din vanzarea biletelor, vor fi donati in totalitate cauzei ”Bun Venit pe Lume”.

Costul unui bilet este 30 lei si asigura participarea pentru tot programul serii. Si daca ati vazut afisul de la inceput, aveti ce aplauda.

Nu voi fi acolo in ziua respectiva, insa in cazul in care voi fi ales printre castigatori, voi dona invitatia dubla unui blogger/bloggerite din Bucuresti. Cu conditia sa vina la eveniment insotit(a) de inca 2 persoane care vor plati biletul. Atentie ca va verific online pe live clubbing 🙂

Daca esti om si blogger te invit sa mediatizezi provocarea. Sa participi sau macar sa dai de stire pentru altii care vor participa.

Salvati copiii!

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.