Bun venit la Miercurea fara carne 12 x 3, intr-o zi cu totul si cu totul speciala: 12-12-12.
Miercurea fara carne 12
Nu va spuneam eu ca ne vom bucura de doispe a doispea in anul doua mii doispe? Asa ceva nu veti mai intalni, asa ca hai sa trecem la meniul unei zile atat de „insemnate”.
Pentru de dimineata avem oua fierte moi, cu mamaliga.
Si un ceai de Aloe Vera am bagat matinal, pentru ca merge bine cu zapada de afara. In intervalul dulce 09:00 – 11:00 au mers numai bine doua mere si patratica de ciocolata Heidi Dark.
La pranz, m-am oprit la o salata de varza cu morcovi si ceapa rosie. De obicei nu pun ceapa in salata de morcovi. Dar daca tot am colorat-o cu morcovi, am zis sa duc nuanta pana la capat. Nu stiu daca m-am oprit chiar la ora 12:12, dar e bine ca m-am oprit la ingrediente crude, pline de minerale si vitamine.
Seara pregatim zacusca pe paine integrala si icre de crap, ca sa mearga si o bere sau un vin. Pentru icre am adaugat extra ceapa, iar pentru zacusca un praz de sezon. Si pentru bon-ton, masline negre de Thassos.
In speranta ca si meniul vostru de 12 x 3 a fost special, va doresc pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei