Castigatorul pentru Straja, daca vrea Dorel

Spuneam eu mai demult ca Dorel de la Electrica e mai tare decat Facebook, Internet si toata lumea 2.0 la un loc. Ei bine, daca vrea Dorel avem si castigatorul pentru Straja 🙂

Castigatorul pentru Cabana Zeni Straja

Castigatorul pentru Straja 🙂

 

Atunci glumeam, acum vorbesc serios:

Ghinion de Dorel, ce sa-i mai zic altceva de dulce. Ati vazut, daca mi-ar mai fi dat 10-15 secunde faceam si extragerea, dar atat a putut Dorel.

Asadar cu parere de rau, extragerea ramane tot la ora 10, dar mai pe seara, adica orele 22:00 fix. Acum nu ma mai risc, pentru ca iar vine curentul, iar pleaca si tot asa. Si n-as vrea nici sa va tot sucesc, dupa cum se suceste curentul. Dar nici sa-mi stric calculatorul. Sursa lui nu este foarte fericita pentru aceste socuri electrice, asa ca sper ca la ora 22:00 sa fie mai stabila situatia.

Daca tot facem extragerea in repriza a doua, voi filma doua canale TV pentru ora exacta. Asta ca sa fie ora exacta din 3 surse, cu tot cu ora de pe calculatorul meu.

Sper ca asa nu vor exista suspiciuni, dar daca mai aveti indoieli, va rog sa le exprimati. Nu de alta, dar ca sa le inlaturam si pe acelea. Pana atunci bafta tuturor!

Spor nerabdator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.