Stiti deja ca am 2 zile pe saptamana in care nu mananc deloc carne (miercurea si vinerea).
Azi, fiind joi, mancai scoici daneze, in sos de bere si marar. Ma rog, asta am observat la sfarsit, cand borcanul s-a golit si ochii s-au proptit pe eticheta 🙂
Da’ ma gandeam asa, iote frate cum baui eu bere la borcan. Si la prima ora. Si cu paine inmuiata in borcan 🙂
Pe urma uitandu-ma la ingrediente vazui ca berea nu era chiar printre primele, deci cantitatea e mica.
Da’ e bine ca mai invatai un lucru util despre folosirea berii (si bere neagra, cum imi place mie).
Noroc la borcan!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Ovidiu
Natural, ca Berea la Borcan. 😀
Daniel Botea
Initial am vrut sa zic… bere la scoica, dar nu mi-a sunat asa de bine 🙂 Spor racoritor!
Laurentiu
Sa fim seriosi, as consuma bere si-n ciorba :))
Daniel Botea
Nu rade, ca am vazut reteta de ciorba cu bere 🙂