Bere la borcan… de dimineata

Bere la borcan, alaturi de scoici si marar
Stiti deja ca am 2 zile pe saptamana in care nu mananc deloc carne (miercurea si vinerea).

Azi, fiind joi, mancai scoici daneze, in sos de bere si marar. Ma rog, asta am observat la sfarsit, cand borcanul s-a golit si ochii s-au proptit pe eticheta ­čÖé

Da’ ma gandeam asa, iote frate cum baui eu bere la borcan. Si la prima ora. Si cu paine inmuiata in borcan ­čÖé

Pe urma uitandu-ma la ingrediente vazui ca berea nu era chiar printre primele, deci cantitatea e mica.
ingrediente: scoici, bere neagra, marar
Da’ e bine ca mai invatai un lucru util despre folosirea berii (si bere neagra, cum imi place mie).

Noroc la borcan!

4 Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.